RFID-lezers

Zie ook wat niet zichtbaar is.


Koop nu RFID-lezers ONTVANG DE GRATIS RFID-GIDS

Zie ook wat niet zichtbaar is. U heeft geen zichtlijn meer nodig om uw assets te identificeren en te lokaliseren. Met onze RFID-lezers kunt u alle assets met een RFID-label die binnen bereik zijn, uiterst snel en nauwkeurig lokaliseren.

Vaste lezers


Brady FR22 vaste RFID-lezer

De Brady FR22 vaste RFID-lezer is het basistoestel van een nieuwe aanpak voor vaste RFID-systemen, met ruime communicatiemogelijkheden en een modulair ontwerp. De FR22 is een essentieel element voor diverse tracerings- en intelligente productieoplossingen.

BESTEL NU

Brady BFA

De Brady BFA is een geavanceerde, bundelvormende plafondantenne met 28 softwaregestuurde bundels en een geïntegreerde bewegings- en richtingsdetectiesensor. Alle bundels kunnen worden ingeschakeld voor de hoogste RFID-leesdekking en nauwkeurigheid, of alleen specifieke bundels kunnen worden ingeschakeld om een beperkt detectiegebied af te bakenen.

BESTEL NU

Brady GA30

De Brady GA30 is een antenne voor algemeen gebruik met een zeer hoge versterking en is ideaal voor extreme omgevingen waar IP-classificatie vereist is. Deze antenne kan rechtstreeks op alle oppervlakken worden gemonteerd, zelfs op metaal, zonder afbreuk te doen aan de UHF RFID-leesprestaties.

BESTEL NU

Brady IRX200 RFID-lezer

Maximaliseer de realtime zichtbaarheid op industriële processen dankzij geavanceerde RFID-prestaties. De IRX200 combineert krachtige RFID-leesprestaties met geïntegreerde edge computing en native OT en IT-connectiviteit voor meer efficiëntie in het magazijn en de productie.

BESTEL NU

Draagbare lezers


Brady RFID HH83 en HH83 RFID ACD

De gewone HH83 kan worden gebruikt voor het scannen van barcodes, NFC en HF RFID-labels, terwijl de HH83 RFID ACD wordt gebruikt voor het scannen van barcodes, NFC, HF en UHF RFID-labels.

Brady RFID HH85 RFID ACD

De Brady HH85 RFID ACD is het bijzonder robuuste broertje van de Brady HH83 RFID ACD. Ze hebben dezelfde specificaties als de HH83 wat geheugen en CPU betreft maar zijn voorzien van rubberen beschermbumpers en een pistoolgreep, waardoor ze zeer solide en valbestendig zijn.

Brady EXA81

De EXA81 add-on voor smartphones en tablets verandert mobiele apparaten in persoonlijke radars. Hiermee kan elk teamlid snel alle items vinden die gelabeld zijn met batterijloze RFID-labels, zonder zichtlijn.

Gepersonaliseerde lezerapps of -software


Bekijk RFID-data precies zoals u ze nodig heeft met gepersonaliseerde lezerapps of -software. Maak gebruik van het volledige potentieel van RFID door data te gebruiken die gemakkelijk te verzamelen zijn, die volledig aansluiten bij uw bedrijfsprocessen, en die uw bedrijf in staat stellen aanzienlijke efficiëntieverbeteringen te realiseren.


CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Hoe hebben andere bedrijven hiervan geprofiteerd?

Lees onze casestudy's!

Ontdek onze complete RFID-oplossing!