menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Optimaliseer Lockout/Tagout met schaduwborden

Download de productfiche

Lockout/Tagout voorkomt ongevallen tijdens werkzaamheden aan machines. Zorg ervoor dat werknemers gemakkelijk toegang krijgen tot de materialen die ze nodig hebben om de energietoevoer naar machines te onderbreken. Schaduwborden helpen om de beschikbaarheid van vergrendelingssystemen en hangsloten op de werkplek te optimaliseren, en om procedures, werkvergunningen, onderhoudsprojecten of Lockout/Tagout-vergrendelingen te communiceren.


shadowboard1

Lean Lockout/Tagout

Specifieke Lockout/Tagout-schaduwborden zorgen ervoor dat werknemers veel sneller de juiste materialen vinden. Goed geplaatste schaduwborden kunnen werkvergunningen, onderhoudsprojecten of Lockout/Tagout-onderbrekingen communiceren en maken Lockout/Tagout-systemen en hangsloten duidelijk zichtbaar en makkelijk toegankelijk voor werknemers. Schaduwborden voldoen aan de principes van lean manufacturing en verhogen de efficiëntie van Lockout/Tagout-oplossingen.


shadowboard2

Probleemloos aanpasbaar

Bij Brady kunnen klanten schaduwborden of gereedschapsborden op maat bestellen. Daardoor hoeven ze geen extra gaten meer te boren of schaduwen voor gereedschappen aan te brengen. Laat ons weten welke vergrendelingssystemen en hoeveel documenthouders op het bord moeten komen, hoe groot het schrijfgedeelte moet zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Brady zal vervolgens een concept van een schaduwbord ter goedkeuring doorsturen.


shadowboard3

Verminder ongevallen

Specifieke Lockout/Tagout-schaduwborden verhogen de efficiëntie van een Lockout/Tagout-programma bedoeld om het aantal ongevallen tijdens werkzaamheden aan machines te beperken. Doordat vergrendelingssystemen en hangsloten zichtbaar en direct toegankelijk zijn, zullen werknemers sneller de vergrendelingsprocedures volgen en worden ongevallen op de werkplek voorkomen.