Snellere uitrustingsinspecties
met SafeTrak

Digitale planning, inspectie en rapportering

Gratis proefversie van 30 dagen Koop nu Safetrak

SafeTrak maakt tijdrovende, op papier gebaseerde uitrustingsinspecties voortaan veel sneller. De planning, inspectie en rapportering kan in de SafeTrak-app gestroomlijnd, gepersonaliseerd en sterk geautomatiseerd worden, zodat u tijd bespaart.

Digitale ondersteuning voor uitrustingsinspecties

Dankzij SafeTrak kunt u uw inspecties digitaal opvolgen en moet u niet langer tijd spenderen aan kopieën maken, moeilijk leesbaar handschrift ontcijferen of verloren inspectiedocumenten zoeken. De online-applicatie omvat tegelijkertijd ook een geavanceerd systeem om inspecties te plannen; dit geeft een volledig overzicht van alle geplande inspecties en biedt gebruikers de mogelijkheid om terugkerende inspecties makkelijk te plannen.

Inboeken, uitboeken

SafeTrak kan gebruikt worden voor de opvolging van verschillende soorten uitrustingen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, boren, hamers, schroevendraaiers, stellingen, ladders, labelprinters of Lockout-tassen. Met SafeTrak kunt u alle gereedschappen makkelijk in- en uitboeken, op voorwaarde dat ze voorzien zijn van een label met serienummer, barcode of RFID-label.

Geautomatiseerde rapportering

In SafeTrak kunt u vooraf gedefinieerde inspectiesjablonen creëren om diverse inspectierapporten te standaardiseren en te digitaliseren. Door op regelmatige tijdstippen of op aanvraag gegevens uit de inspectiesjablonen te halen, genereert de online-applicatie automatisch high-level rapporten. In slechts enkele muisklikken biedt SafeTrak u inspectierapporten met de recentste en de meest volledige gegevens.

>> Ontdek hoe de SafeTrak online-applicatie werkt in een gratis proefversie van 30 dagen!

SafeTrak Mobile

De SafeTrak Mobile-app kan gemakkelijk ter plaatse geopend worden op elke smartphone. Er is geen internettoegang vereist. Voer het serienummer van de uitrusting in om toegang te krijgen tot een vooraf gedefinieerd inspectiesjabloon en informatie over de locatie van de uitrusting of scan de barcode van de uitrusting. Zodra u uitlogt na een inspectie uploadt de app automatisch de gegevens voor directe rapportering zodra een internetverbinding beschikbaar is.