Betrouwbare labeloplossingen

Materialen van topkwaliteit, afgestemd op uw specifieke noden,
ondersteund door meer dan 100 jaar ervaring in identificatie. Koop Brady-labels:

Volgens labelprinter Volgens toepassing

Duurzame labelconstructies en identificatieoplossingen zijn bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën, druk of wrijving. Deze geteste labels zorgen voor meer veiligheid op het werk, betere probleemoplossing, complete traceerbaarheid en andere identificatievoordelen in veeleisende toepassingen en omgevingen.

Elk oppervlak, elke omgeving

Zelfs complexe oppervlakken in veeleisende industriële omgevingen kunnen duurzaam geïdentificeerd worden met een professioneel identificatielabel. We doen een beroep op onze materiaalkennis, expertise en wereldwijde ervaring in een groot aantal sectoren om identificatielabels te ontwikkelen die blijven kleven op propere, ruwe, met olie bevuilde en gepoederde oppervlakken, en die leesbaar blijven bij blootstelling aan extreme temperaturen, chemicaliën, wrijving en druk.

Uw identificatielabel

Bedrijven met identificatie-uitdagingen kunnen contact opnemen met Brady voor een duurzame oplossing. De klantendienst en het R&D-team kunnen een standaardlabel voorstellen of nieuwe labels ontwerpen voor uw unieke identificatiebehoeften. De volgende labelcomponenten zijn personaliseerbaar:

  • labelmateriaal
  • kleefstof
  • bovenlaag
  • laminaat
  • afmetingen
  • kleur
  • vorm
  • lay-out
  • voorbedrukking

Heeft u hulp nodig om de juiste labels, printlinten of materialen voor uw toepassing te vinden?

Materiaalsgids

Innovatie, kwaliteit en bewezen prestaties. Uw betrouwbare partner voor kwaliteitslabelmaterialen.

Lees meer

Koop labels volgens printertype

Koop labels volgens toepassing

Koop labels volgens eigenschap

Op zoek naar een label? Wij hebben het!

Preprinted Label Collage

Wij ontwerpen en printen voor u

U hebt miljoenen industriële labels nodig? Laat ze digitaal printen in eender welke Brady-fabriek in fotokwaliteit met hoge resolutie.

Lees meer
On-Demand Soutions

Wij ontwerpen, u print

Ervaar alle voordelen van het ter plaatse en op aanvraag printen van labels.

Lees meer
Custom Labels

U ontwerpt, u print

Identificeer met gemak kleine hoeveelheden producten of componenten met behulp van labels die u zelf ter plaatse kunt ontwerpen en printen.

Lees meer
Material Guide

Selectietool voor materialen

Selecteer een materiaal op basis van de belangrijkste attributen voor uw specifieke toepassing.

Verken tool

Klantenservice

Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact op met ons Klantenservice.

Contacteer ons

Welke voordelen kregen onze klanten door het gebruik van de Brady identificatieoplossingen?

Eenvoudig melden van storingen in openbare verlichting


In Verona kunnen burgers gemakkelijk en nauwkeurig een defecte verlichtingspaal melden door de QR-code van de paal te scannen met hun smartphone.

55.000 verlichtingspalen in Verona en naburige steden zijn al voorzien van een label met een unieke QR-code, een leesbaar serienummer, een telefoonnummer en een website. Daarnaast kan het B-595-label vrij eenvoudig op kantoor, in opslagruimtes of in grotere voertuigen worden geprint met de BradyPrinter i3300 Industriële Labelprinter.

Lees het volledige verhaal van AGSM Lighting Verona

Snelle labeling van scheepskabels


Een groot droogdok identificeert de kabels van schepen en boorplatformen met betrouwbare, halogeenvrije kabeltags om aan de eisen van de klant te voldoen en onderhoudsteams te helpen om defecte kabels snel te vervangen.

Onze B-7643 halogeenvrije kabelmerker is ideaal voor de identificatie van niet-blootliggende kabels van schepen en boorplatformen. De bedrukte merker is bestand tegen hoge en lage temperaturen tussen 90 °C en –40 °C, 95% luchtvochtigheid en uv-licht.

Lees het volledige verhaal van droogdok

Geautomatiseerde tracering van stalen in de histologie


Met de BradyPrinter i5100 en het kwalitatief hoogstaande B-461 labelmateriaal beschikt G42 Healthcare nu over een uitstekende labelingcomponent als onderdeel van een zeer betrouwbare oplossing voor het traceren van stalen.

De op de histologie-stalen geprinte barcodes komen niet los en blijven leesbaar, zelfs na blootstelling aan alcohol, hoge en lage temperaturen.

Lees het volledige verhaal van Group 42