Magicard ID-kaart- en badgeprinters

Maak unieke kaarten voor veilige identiteits- en toegangscontroleOntdek alle kaartprinters Contacteer ons

Versterk uw organisatie met de geavanceerde printtechnologie voor ID-kaarten van Magicard. Ons uitgebreide assortiment printers zorgt voor een veilige uitgifte van kaarten voor verschillende toepassingen, van fysieke toegang tot dataopslag.

Met gerenommeerde beveiligingsfuncties zoals HoloKote, ondersteund door toonaangevende technische ondersteuning en garanties, is Magicard uw ultieme partner voor het beveiligen van gevoelige informatie.

Verbeter de beveiliging in alle sectoren, van gezondheidszorg tot bedrijven en daarbuiten, met onze bewezen oplossingen.

TOEPASSINGEN

Toepassingen

Onze vertrouwde printers zijn ontworpen voor een groot aantal bedrijfsnoden, waaronder fysieke toegang, foto-identificatie, betalingen en dataopslag.
Magicard is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder tijdregistratie en toegangscontrole, en zorgt zo voor uitgebreide beveiligingsoplossingen.

Betalingen

Logische toegang

Fysieke toegang

Dataopslag

Loyaliteit en lidmaatschap

Tijdregistratie

Visuele toegang

VOORDELEN

Waarom een ID-kaart

Waarom een ID-kaart? ID-kaarten als een vorm van identificatie bieden veel voordelen:

  • Draagbaar: gemakkelijk mee te nemen of kan aan een lanyard worden gedragen.
  • Efficiënt: biedt snelle identificatie in een oogopslag.
  • Snelle uitgifte: gepersonaliseerde en geprogrammeerde kaarten kunnen binnen enkele seconden worden geprint.
  • Veilig: er kunnen verschillende beveiligingsniveaus worden toegepast, afhankelijk van het gebruik en de beschikbare tools.

WELKE KAARTPRINTER IS HET BEST GESCHIKT VOOR MIJ

Het juiste product kiezen

Welke printer is het best geschikt voor u? Houd rekening met het volgende:

  • Beveiliging: bekijk welke beveiligingsfuncties aan uw noden voldoen, zoals visuele identificatie, watermerken, digitale versnippering en dreigingsbenchmarking.
  • Duurzaamheid: houd rekening met hoe vaak de kaarten gebruikt zullen worden, blootstelling aan extreme temperaturen, buitengebruik en het belang van de print-/afbeeldingskwaliteit, vooral voor magneetstripkaarten.
  • Snelheid en volume: bepaal of u afzonderlijke kaarten op aanvraag wilt printen of regelmatig grote volumes wilt printen. Kies tussen enkel- of dubbelzijdig printen, en tussen afdrukken in kleur of zwart-wit. Beoordeel het belang van printkwaliteit.
  • Schaalbaarheid: voorzie een potentiële volumetoename naarmate uw organisatie groeit. Zorg voor de nodige flexibiliteit om functies toe te voegen of te verwijderen op basis van veranderende noden gedurende het jaar. Ga na of het nodig is om verschillende beveiligingsniveaus toe te wijzen aan verschillende afdelingen.

PRINTTECHNOLOGIE

Voordelen van direct op kaart printen versus retransfer

Krijg toegang tot de nieuwste innovaties op het gebied van ID-kaarten printen met de geavanceerde technologieën van Magicard. Ontdek een wereld waar precisie en veiligheid hand in hand gaan, want onze zorgvuldig ontworpen printers voldoen aan uiteenlopende uitgiftevereisten. Of het nu gaat om de robuustheid van Retransfer (RT) of de efficiëntie van Direct To Card (DTC), Magicard garandeert naadloze oplossingen voor uw identificatienoden. Kies voor uitmuntendheid – kies Magicard voor ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties bij het printen van ID-kaarten.

Direct To Card (DTC) printers

Transformeer uw kaartprintproces met onze superieure direct-to-card-printers. Deze printers bieden razendsnel printen, eenvoudige bediening en onovertroffen kostenbesparingen per kaart.

De printkop verwarmt het kleurenlint, die het ontwerp onmiddellijk op de kaart zet.

De kaart is klaar voor gebruik

ReTransfer (RT) printers

Profiteer vandaag nog van de kracht van retransferprinttechnologie! Hogere duurzaamheid en foutloos printen van rand tot rand met onze geavanceerde printers.

De printkop verwarmt het kleurenlint, die het ontwerp op de transferfolie zet.

De transferfolie wordt verwarmd en op de kaart gesmolten.

De kaart is klaar voor gebruik

INGEBOUWDE KENMERKEN

Beveiliging

Magicard-printers worden alom erkend voor hun geïntegreerde kaartbeveiligingsfuncties, zoals het beveiligde HoloKote-watermerk en de mogelijkheid tot digitaal versnipperen.

Geen afbeelding

HoloKote

Verbeter uw beveiliging met onze revolutionaire HoloKote-watermerktechnologie, beschikbaar op al onze printers. Deze geavanceerde functie zorgt ervoor dat er tijdens het printen een beveiligd watermerk op elke kaart wordt aangebracht, zodat uw assets en reputatie worden beschermd.

HoloPatch

Verhoog uw beveiligingsstandaarden met HoloPatch van Magicard. Het innovatieve reflecterende gouden zegel garandeert een duidelijke zichtbaarheid van het HoloKote-watermerk en is daarmee beter dan de traditionele hologramzegels. HoloPatch is direct herkenbaar vanaf een afstand en zorgt voor efficiënte badgeverificatie, gemoedsrust en verbeterde beveiligingsmaatregelen.

Gepersonaliseerde HoloKote

Beveilig uw afdrukken nog beter met een gepersonaliseerde HoloKote! Krijg extra veiligheid en professionaliteit door het logo of unieke beveiligingsontwerp van uw organisatie op elke kaart te printen. Upgrade vandaag nog naar een model met deze functie!

Naast ID-kaartprinters biedt Magicard aanvullende producten aan, waaronder TrustID-desktopsoftware voor de uitgifte van ID-kaarten en Securicards-smartcards. Magicard-printers ondersteunen ook inline codering van smartcards tijdens het printproces.

GARANTIE EN ONDERSTEUNING

Onze services

Eenvoudige toegang tot ons supportteam: online, via e-mail of telefoon.

Contacteer ons supportteam

TESTIMONIALS

Wat zeggen onze klanten

Stephen Dodd

Commercial Director, TRADEiD

"Onmiddellijk produceerde hij (Magicard 600) de beste rand-tot-rand print die ik ooit op een DTC-printer heb gezien"

OVER ONS

Magicard

 

Toonaangevende betrouwbaarheid

Wij leveren uitstekende producten en een toonaangevende service die onze klanten meerwaarde bieden en het vertrouwen in identiteit wereldwijd vergroten.

 

Ontworpen en geproduceerd in het VK

Onze wereldwijde visie wordt ondersteund door de waarden die het Made in Britain-merk vertegenwoordigen: hoge kwaliteit, waar voor uw geld en de hoogste bedrijfsnormen.

 

5-sterren klantenservice

De medewerkers van onze wereldwijde verkoop- en technische supportteams beschikken over een enorme kennis en zijn echte specialisten op het gebied van ID-kaartprinters.

Bestel nu uw printer voor het printen van beveiligde ID- of toegangscontrolekaarten

Een compleet assortiment dat voldoet aan alle vereisten voor beveiligde ID-kaarten.

Bestel vandaag Contacteer ons

Aandacht voor het milieu

Engagement

Sinds 2018 hebben we in samenwerking met One Tree Planted
meer dan 30.000 bomen geplant, goed voor een CO2-compensatie van 660 ton per jaar.