Logistieke markering en zoneafbakening

Verbeter de veiligheid en efficiëntie met hoogperformante materialen

Zoek vloermarkering Zoek antisliptape

Logistieke markering en zoneafbakening

Vloermarkering, waarschuwingstape en -paaltjes. Kortom alles voor een veilige werkplek. We bieden ook de meest geschikte oplossing voor uw logistiekeomgeving.

Zoneafbakening en logistieke markering Producten

Koop nu

We bieden een compleet gamma betrouwbare markeringsoplossingen aan voor vloeren met licht, medium of zwaar verkeer waarmee u zowel de veiligheid van de voetgangers als de efficiëntie van de voertuigen op de werkplek verhoogt.

Veiliger voor voetgangers, efficiënter voor voertuigen

Een duidelijke vloermarkering is een praktische manier om voetgangers en voertuigen in magazijnen of logistieke zones van elkaar gescheiden te houden. Net als rijstroken op de openbare weg helpt een dergelijke markering om de veiligheid en efficiëntie van alle gebruikers te verhogen. Medewerkers die te voet zijn, zien meteen waar ze in alle veiligheid kunnen stappen, terwijl de voertuigen binnen hun aangewezen verkeerszones efficiënter kunnen rondrijden.

Verhoog de wettelijke naleving

Onze vloermarkering is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 92/58/EEG, waarin wordt gesteld dat werkgevers waar nodig de vereiste veiligheids- en/of gezondheidspictogrammen moeten voorzien. In bijlage V van de richtlijn, waarin de minimumvoorschriften inzake signalisatie van obstakels en gevaarlijke plaatsen, en de markering van verkeerswegen worden beschreven, wordt verder vermeld dat verkeerswegen voor voertuigen duidelijk met doorlopende strepen in een goed zichtbare kleur moeten worden aangegeven, indien vereist voor de bescherming van de werknemers.

Teken eenvoudig rechte lijnen met vloertape

Teken eenvoudig rechte lijnen met betrouwbare vloertape met de ToughStripe vloertape-applicator voor meer veiligheid en efficiëntie in uw bedrijf. Met slechts één tool kunt u rijpaden voor heftrucks en pallettrucks en veilige passagezones voor werknemers markeren in uw bedrijf. De ToughStripe vloertape-applicator is compatibel met het complete gamma vloermarkeringstape van Brady.

  • geschikt voor het aanbrengen van dunne, tijdelijke en dikke, duurzame vloertape
  • ergonomisch en lichtgewicht voor comfortabel gebruik
  • rolt de drager van de gebruikte vloertape op een extra kern op
  • neemt weinig plaats in en bespaart opbergruimte

Een oplossing voor alle verkeersniveaus

Oplossing Belangrijke kenmerken
Voordelig Afbakeningstape
B-726 Vinyl
Met een lager hechtingsvermogen en een lagere duurzaamheid wordt deze voordelige tape aanbevolen voor toepassingen op korte termijn. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. 58200
Goed GuideStripe
B-3 Vinyl
Deze duurzame, flexibele vloertape is ontworpen voor tijdelijke binnentoepassingen met regelmatig voetverkeer, zodat u de tape niet vaak opnieuw hoeft aan te brengen.
Beter ToughStripe – vloermarkeringstape
B-514 Polyester
Deze uiterst personaliseerbare tape is ontworpen voor langer gebruik. Hij is ideaal voor zones met veel voetverkeer en licht industrieel verkeer op verschillende oppervlakken. 104319
Beste ToughStripe Max – vloermarkeringstape
B-553 Polyester
Met een superieur hechtingsvermogen en duurzaamheid is deze vloertape ontworpen voor de moeilijkste toepassingen met intensief voetverkeer en circulatie van industriële voertuigen. 149637
Overige PaintStripe – sjablonen voor vloermarkering
B-518/B-519 voor verschillende soorten oppervlakken
Verfsjablonen voor duurzamere, meer permanentere markeringen 148807
ToughStripe™ - Cold-vloermarkeringstape
B-505 Polyester
Gebruik deze duurzame vloertape om koelkasten, vriezers en andere koude oppervlakken te markeren. Ideaal voor gekoelde magazijnen in de voedingsindustrie en andere gekoelde opslagruimtes.

Zoek producten voor zoneafbakening per categorie