Petrochemie

Brady is een internationale partner waarop u kunt vertrouwen
voor veiligheids- en identificatieproducten, -diensten en ondersteuning.

DOWNLOAD DE GIDS

Gevaarlijke apparatuur, bedrijfskritische processen en apparatuurintensieve activiteiten zijn slechts enkele van de uitdagingen en veiligheidsrisico's waarmee de petrochemische industrie vandaag de dag geconfronteerd wordt. Of u nu deel uitmaakt van een bedrijf in de chemische industrie, een petroleumraffinaderij, booreiland of tankterminal, het is essentieel ervoor te zorgen dat de werkomgeving te allen tijde veilig, conform en visueel leerzaam is.

Brady is een internationale partner waarop u kunt vertrouwen voor veiligheids- en identificatieproducten, -diensten en ondersteuning. We helpen u initiatieven op vlak van procesveiligheid en operational excellence te stimuleren en ondersteunen, zodat u op een veilige en milieuvriendelijke manier kwalitatieve producten kunt produceren tegen een competitieve prijs.

Als leverancier van totaaloplossingen hebben we alles wat u nodig heeft voor de visuele betrouwbaarheid van uw apparatuur, gevarencommunicatie (ISO 7010 en CLP/GHS), veiligheid van onderhoud, elektrische veiligheid, preventie van uitglijden, struikelen en vallen en andere belangrijke veiligheidskwesties. Ons productassortiment omvat naast veiligheidspictogrammen en labelingsystemen ook leidingmerkers, absorptiemiddelen, lockout/tagout, statusmarkeringsproducten en identificatieproducten voor lean manufacturing.

COG

Technici in bedrijven moeten vaak hun weg zoeken in een wirwar van leidingen en instrumenten, en kunnen enkel vertrouwen op hun opleiding en ervaring om te weten waar ze moeten zijn. Om de steeds evoluerende chemische, olie- en gasbedrijven (COG) overzichtelijker te maken, biedt Brady duurzame signalisatieoplossingen aan voor een efficiëntere turnaround.

Talloze toepassingen

De duurzame signalisatie van Brady kan technici in chemische, olie- en gasbedrijven op verschillende manieren ondersteunen:

 • Markering van meetinstrumenten
 • Identificatie van smeerpunten
 • Leidingmarkering
 • Lockout/Tagout
 • Markering van vloeistofniveaus
 • Checklists en procedures
 • Conditiemonitoring
 • Identificatie van de positie van kranen, hendels en schakelaars
 • Identificatie van vervangonderdelen
 • Identificatie van apparatuur en componenten

Ter plaatse printen

De duurzame pictogrammen van Brady zijn bestand tegen uv-licht, weersomstandigheden, extreme temperaturen en chemicaliën. Ze kunnen ter plaatse worden bedrukt met behulp van een Brady-printer en vooraf gedefinieerde sjablonen.

 • BradyPrinter i3300-pictogram- en labelprinter:: geschikt voor een groot aantal identificatietoepassingen in de chemische, olie- en gasindustrie. Ideaal bij een turnaround!
 • BBP™85-labelprinter: print grote pictogrammen die vereist zijn om operationele vergissingen te voorkomen. Bijzonder geschikt voor programma's ter verbetering van de operationele efficiëntie!
Gauge-marking

Identificatie- en veiligheidsoplossingen in uw
virtuele chemie, olie en gas-omgeving

Bekijk best practice voorbeelden in verschillende virtuele toepassingen.

Kijk rond en ontdek hoe we u kunnen helpen