Uw ideale RFID-label

Volledig personaliseerbare RFID-labels geschikt voor elk oppervlak


ONTDEK DE RFID-LABELS ONTVANG DE GRATIS RFID-GIDS

Geef elke asset een unieke digitale identiteit. Traceer en beheer assets op een efficiëntere manier in complexe industriële omgevingen met volledig personaliseerbare RFID-labels die geschikt zijn voor elk oppervlak. Laat ons de optimale RFID-labelingoplossing voor u ontwerpen met geselecteerde antennes, chips, labelmaterialen, kleefstoffen en bedrukkingen.

We bieden betrouwbare, industriële labels aan met UHF-frequentie met groot bereik, NFC met klein bereik, of beide frequenties gecombineerd in één label. Met de technologie van uw keuze kunt u het beheer van de toeleveringsketen, de authenticatie en zelfs de interactie met de eindgebruiker verbeteren via scanners, smartphones, of allebei.

Onze RFID-labels


Met behulp van goedkope, passieve RFID-detectielabels kunt u data draadloos controleren en sneller betere beslissingen nemen. We kunnen sensoren integreren in uw RFID-labels die op verzoek of met voorgeprogrammeerde tussenpozen door manuele of vaste scanners geactiveerd kunnen worden.

RFID-eigendomslabels

Traceer assets en beheer voorraden op een efficiëntere manier in complexe industriële omgevingen met RFID-labels die geschikt zijn voor elk oppervlak.

MEER INFORMATIE

Temperatuurgevoelige RFID-labels

Monitor de temperatuur van op afstand voor één of meerdere assets met goedkope RFID-temperatuurlabels die geen energie of onderhoud vereisen.

MEER INFORMATIE

Vochtgevoelige RFID-labels

Het vochtgevoelige RFID-label wordt geleverd met een capacitieve sensor die vochtcondities op oppervlakken detecteert. De vastgelegde data kunnen gemakkelijk worden gelezen met UHF RFID-scanners.

MEER INFORMATIE

RFID-labels met duale frequentie

Verbeter het beheer van de toeleveringsketen, de authenticatie en interactie met de eindgebruiker met één label.

MEER INFORMATIE

RFID LED-labels

RFID LED-labels maken "Pick to Light"-systemen mogelijk: lees een specifiek label vanaf 3,5 meter afstand om het LED-licht te activeren en het lokaliseren van het item te versnellen.

Meer informatie

Gepersonaliseerde RFID-labels


Kies de ideale RFID-labelingoplossing voor uw activiteiten in uw specifieke omgeving. We kunnen elke labelcomponent op maat maken om een optimaal antwoord te bieden op uw identificatie-uitdagingen.


 • Uw producten

  Welke producten wilt u identificeren of traceren? De oppervlakken van uw producten bepalen mee uw ideale RFID-label.

 • Uw frequentie

  Wilt u meerdere producten tegelijk op afstand scannen? Wilt u één enkel product in de buurt detecteren? Met een speciale scanner of een smartphone? HF of UHF RFID zal uw beslissingen optimaal ondersteunen.

 • Uw leesbereik

  Naast de labelconstructie hebben scanners direct invloed op het RFID-leesbereik. We kunnen u een breed scala aan RFID-scanners en -lezers voorstellen die aan uw eisen voldoen.

 • Uw ideale labelgrootte

  Brady biedt labels en RFID-inlays in alle vormen en maten aan, zodat het juiste label optimaal past bij de producten die u wilt identificeren. • Uw omgeving

  We kiezen de RFID-labelconstructie die het best past bij de omgeving waarin u actief bent.

 • Uw gegevens

  Brady kiest de optimale RFID-chip voor u op basis van de gegevens die uw scanners moeten registreren.

 • Uw labelconstructie

  Het is mogelijk dat uw ideale label op kabels of gepoederde oppervlakken moet blijven kleven, of bestand moet zijn tegen chemicaliën, olie, vuil of extreme temperaturen. Brady biedt een verscheidenheid aan labelconstructies aan die zich optimaal hechten op elk oppervlak en enorm betrouwbaar zijn in elke omgeving.

 • Uw gepersonaliseerde bedrukking

  Brady kan uw logo en tekst in full colour printen in elke taal en in verschillende lettertypes. Witruimte kan worden geprogrammeerd voor serialisatie of om ter plaatse te vervolledigen met een Brady-printer.

Brady helpt u bij het kiezen van de beste labelconstructie voor uw toepassing


 
 1. 1) Bedrukbaar oppervlak: Kan uw logo, tekst, serienummer of eender welke bedrukking op een glanzende of matte toplaag bevatten

 2. 2) Labelmateriaal: Perfect geschikt voor het oppervlak van de producten die u wilt identificeren

 3. 3) Optionele sensor: Een optionele, hoogwaardige sensor voor het vastleggen van relevante gegevens, inclusief de temperatuur

 4. 4) RFID-inlay: Een speciale, hoogwaardige RFID-antenne op basis van uw toepassing

 5. 5) Kleefstof: Geselecteerd om te blijven kleven in uw toepassing

 6. 6) Labeldrager: Presenteert uw label optimaal voor aanbrenging

Hoe hebben andere bedrijven hiervan geprofiteerd?

Lees onze casestudy's!

Ontdek onze complete RFID-oplossing!