Auto-industrie

Brady biedt wereldwijd beschikbare en volledig geautomatiseerde identificatieoplossingen
die een grotere productie en verhoogde kwaliteit mogelijk maken.

Catalogus Auto industrie

Verhoogde productiviteit met traceerbare componenten


Het is een hele uitdaging om de miljoenen componenten te traceren en te identificeren die dagelijks wereldwijd worden geproduceerd, vervoerd en geassembleerd in nieuwe auto's. Brady biedt wereldwijd volledig geautomatiseerde identificatieoplossingen aan die een grotere productie en verhoogde kwaliteit mogelijk maken.

De labels van Brady zijn bestand tegen warmte, remvloeistof, olie en agressieve vloeistoffen. Ze blijven leesbaar onder veeleisende omstandigheden en verzekeren dat uw strikte traceerbaarheidsvereisten worden nageleefd. Onze gespecialiseerde laboratoria zorgen ervoor dat alle identificatie-materialen getest zijn volgens uw specificaties. Bovendien zorgt onze ISO/TS16949:2002 gecertificeerde productie ervoor dat u elke keer opnieuw een kwaliteitsproduct ontvangt.

Traceerbaarheid en automatische identificatie


Het automatisch aanbrengen van uw identificatie gaat niet alleen snel en efficiënt, het vermindert ook de kans op menselijke fouten (poka-yoke) en vult uw geautomatiseerde inspectiesystemen aan. De geautomatiseerde identificatieoplossingen van Brady verzekeren 100% traceerbaarheid en consistente kwaliteit.

Productoverzicht

ALF-Feeder 

ALF14-labelfeeder

De ALF14-labelfeeder is een betaalbare labelingautomatiseringsoplossing die bovendien snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Labels worden behandeld zoals elke andere component en aangebracht met de nauwkeurigheid van uw pick-and-place machine. Zijn compacte en duurzame design maakt de labelfeeder heel flexibel en eenvoudig, waardoor automatische traceerbaarheid voor iedereen toegankelijk wordt.

Contacteer ons voor meer informatie

A8500_80x80

BradyPrinter A8500 Labelprinter-applicator

De BradyPrinter A8500 Labelprinter-applicator automatiseert de labeling van printplaten op een betrouwbare manier voor complete traceerbaarheid. Hij print en brengt consistent kleine polyimidelabels aan die bestand zijn tegen het volledige productieproces van printplaten.

THT Printer

Thermische transfertprinters

Brady biedt een uitgebreid gamma printers voor grote en kleine volumes aan. Onze printers kunnen met verschillende media werken en bieden resoluties van 200 dpi tot 600 dpi. De experts van Brady helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte thermische transfertprinter voor uw behoeften.

Brady Scanner

Gegevensverzameling

Afhankelijk van uw toepassing heeft u draagbare, vaste of draadloze netwerkapparatuur nodig om gegevens te verzamelen. De experts van Brady kunnen uw exacte noden identificeren en de beste oplossing zoeken voor gegevensverzameling in uw specifieke productieomgeving. Samen met u bepalen ze de beste configuratie voor uw toepassing.

Automatiseringssoftware

De geautomatiseerde identificatieoplossingen van Brady kunnen aangestuurd worden via uw eigen ERP-systeem. Dankzij een geïntegreerde en volledig geautomatiseerde identificatie kunnen componenten snel worden getraceerd. Brady biedt softwarepakketten aan voor uw geautomatiseerde identificatie oplossing.

Alle kabels identificeren


Onze oplossingen voor draad- en kabelmarkering omvatten materialen die bestand zijn tegen diesel, agressieve vloeistoffen, extreme temperaturen en weersinvloeden.

 • Vlaglabels
 • Wikkellabels
 • Krimpkousen voor draad en kabel
 • Draad- en kabeltags
Cable-and-Wire

Wereldwijd de meest gevraagde oplossing


Onze "lay-flat"-labels voor printplaten zijn ontwikkeld voor printplaat-assemblagelijnen in de auto-industrie waar een hoge mate van automatisering en herhaling vereist zijn. De kwaliteitslabels van Brady zijn de meest gebruikte identificatieoplossingen voor printplaten wereldwijd.Voor afgewerkte assemblages biedt Brady een uitgebreid gamma materialen aan die een hoge weerstand bieden tegen brandstof, remvloeistof en weersinvloeden. De labels van Brady zijn perfect om afgewerkte producten "onder de motorkap" te identificeren.

PCB-labels

Traceerbaarheid verhoogt de productiviteit


Dankzij de levenslange identificatie van componenten worden de efficiëntie van het assemblageproces en de kwaliteitscontrole geoptimaliseerd en is traceerbaarheid mogelijk in geval van een kwaliteitsprobleem. De oplossingen van Brady voor de identificatie van componenten omvatten gespecialiseerde labels voor diverse componenten gaande van airbags tot stuurkolommen en kunnen worden ontworpen om te voldoen aan de richtlijn betreffende autowrakken.

 • Algemene labeling
 • Ultraduurzame labeling (mondo-bondo kleefstof, dot 4-bestendig)
Traceability

Normen, vereisten en specificaties


Brady levert identificatieoplossingen die beantwoorden aan de meest actuele industriële normen, waaronder ISO/TS16949:2002. Daarvoor is research en constante innovatie nodig. Contacteer ons voor de volledige lijst met normen waaraan onze producten voldoen of stuur ons uw specifieke vereisten.

Wij staan altijd klaar om uw vereisten toe te voegen aan ons uitgebreide laboratoriumtestplan.

 • De identificatieoplossingen van Brady voor de auto-industrie voldoen aan ISO/TS16949:2002.
 • Brady werkt nauw samen met constructeurs om identificatieoplossingen te ontwikkelen die voldoen aan alle normen en specificaties van de auto-industrie.
 • Onze oplossingen zijn gedocumenteerd in de IMDS-database, wanneer vereist.
 • De gespecialiseerde testlaboratoria van Brady helpen constructeurs te voldoen aan de richtlijn betreffende autowrakken 2000/53/EG.
 • De productielijnen van Brady zijn volledig conform met ISO 9001.