Volledig geautomatiseerde traceerbaarheid van printplaten
op SMT-lijnen

Verhoog uw productiviteit

Vraag een demo aan

De BradyPrinter A8500 Labelprinter-applicator automatiseert de labeling van printplaten op een betrouwbare manier voor complete traceerbaarheid. Hij print en brengt consistent kleine polyimidelabels aan die bestand zijn tegen het volledige productieproces van printplaten.

Volledig geautomatiseerde identificatie van printplaten

De BradyPrinter A8500 is geschikt voor het nauwkeurig printen en consistent aanbrengen van zelfs de kleinste labels (4 mm x 3,18 mm) in 600 dpi op printplaten. Dankzij zijn snelle processor en cyclustijd kan hij het tempo van SMT-productielijnen volgen. De BradyPrinter A8500 kan overal in de productielijn geïnstalleerd worden en labelgegevens ontvangen van de meeste ERP-systemen.

Betrouwbare labels voor printplaten

Onze UltraTemp polyimidelabels zijn specifiek ontworpen voor de identificatie van printplaten tijdens het productieproces. De reeks omvat het B-7727 polyimidelabel voor printplaten, ontwikkeld voor auto-apply toepassingen. Het label blijft kleven en blijft leesbaar bij reflowsolderen, golfsolderen en het reinigen van printplaten. Het is bestand tegen temperaturen tot 300 °C en de agressieve chemicaliën en reinigingsprocessen die worden gebruikt bij de productie van printplaten.

Industrie 4.0-connectiviteit

De BradyPrinter A8500 biedt Industrie 4.0-connectiviteit en voldoet aan de OPC UA-standaard. De BradyPrinter A8500 kan informatie overdragen naar het controlesysteem van het bedrijf, dat de volgende actie kan starten.

Meer voor uw printer

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur om meteen te starten.

Print en plaats labels automatisch overal op een PCB

Ontdek onze A8500 FlexCell Printer-applicator voor PCB-labels

Lees meer

Brady support

Klantenservice

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Printerregistratie

Registreer en ontvang productupdates en een snelle toegang tot tech support.

Registreer

Tech support

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt. Contacteer ons

Contacteer ons