Maak werkzaamheden aan machines veiliger

Implementeer eersteklas Lockout/Tagout-oplossingen met een wereldwijde expert

Koop Lockout/Tagout-producten ONTDEK ONZE LOCKOUT/TAGOUT-SERVICES

Maximaliseer de veiligheid op de werkvloer en bescherm werknemers met onze complete Lockout/Tagout-oplossing.

We werken samen met fabrikanten wereldwijd om bestaande lockout-programma's te optimaliseren en nieuwe programma's vanaf nul te implementeren.

Wat is Lockout/Tagout?


Lockout/Tagout voorkomt arbeidsongevallen door machines tijdelijk en volledig te isoleren van hun energiebronnen. De procedure en bijbehorende tools zorgen ervoor dat machines stilvallen en niet voortijdig inschakelen terwijl er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Lockout/Tagout kan tijdens onderhoudswerken doeltreffend ongevallen voorkomen die worden veroorzaakt door machine-energie en bewegende machineonderdelen. Daarenboven helpt de visuele aanwezigheid op de werkvloer een sterke veiligheidscultuur te bevorderen die moet garanderen dat alle werknemers elke dag weer veilig terug naar huis kunnen.

LoToGuideBookCover 

Haal inspiratie uit onze gratis gids over hoe u het best Lockout/Tagout-oplossingen implementeert.

Ontvang de gratis gids!

 

Begeleiding door experten bij uw Lockout/Tagout-noden

Een efficiënt lockout-programma in 4 stappen

Volg het best global practice-plan voor de opmaak van een efficiënt lockout-programma

Lees meer

Lockout/Tagout wetgeving

Lockout/Tagout wetgeving: naleving van de wettelijke vereisten

Lees meer

Lockout/Tagout Best Practice Video's

Bekijk ons Lockout/Tagout trainingsprogramma

Bekijk nu

Een complete Lockout/Tagout-implementatie, van A tot Z


Optimaliseer gemakkelijk bestaande programma's of implementeer eersteklas Lockout/Tagout-oplossingen vanaf nul met ons complete aanbod. Waar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij helpen en ondersteunen.


 

Toonaangevende procedures

Maak werkzaamheden aan machines sneller en veiliger dankzij onze Lockout/Tagout-services. Veiligheidsingenieurs van Brady kunnen bij u ter plaatse alle energie-isolatiepunten van machines identificeren en geïllustreerde, machinespecifieke Lockout/Tagout-procedures op basis van wereldwijde best practices voor u opstellen.

Lockout/Tagout-procedures op basis van best practices begeleiden de werknemers stapsgewijs om een machine tijdelijk en volledig van zijn complete energiebron te isoleren en tijdens de hele duur van de onderhoudswerkzaamheden in deze geïsoleerde toestand te vergrendelen.


Ontdek onze Lockout/Tagout-services 
 

Blokkeer de toegang tot elk energiecontrolepunt

De toegang tot alle energie-isolatiepunten kan tijdelijk worden geblokkeerd met ons complete assortiment Lockout/Tagout-systemen.

Met energie-isolatiepunten bedoelen we zekeringen, knoppen, afsluiters, wielen, hendels en andere systemen waarmee de stroming van mechanische, elektrische, hydraulische, pneumatische, thermische, gravitatie- en opgeslagen energie wordt beheerd, alsook vloeistoffen en gasvormige chemicaliën, hete oppervlakken en stoffen. Deze kunnen allemaal worden uitgeschakeld en de toegang ertoe kan worden geblokkeerd terwijl onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

LockoutTagout_Catalogue_Europe_English_pdf-thumbnail 

Contacteer ons om de beste oplossingen te vinden voor de energievoorziening van uw machines, of doorloop onze uitgebreide catalogus.

Ontvang de complete catalogus

Optimaal procedurebeheer

Behoud op elk ogenblik de controle over uw Lockout/Tagout-procedures, zelfs op meerdere locaties, met onze LINK360-software. Het beheren, aanmaken, updaten, herzien, uitrollen en communiceren van visueel instructieve lockout-procedures wordt een kwestie van kliks.

Print uw procedures en breng ze aan op de juiste machine, of stuur ze naar de smartphones en tablets van relevante werknemers voor de stapsgewijze naleving ervan met onze LINK360-app


Ontdek de Link360-software 
 

De beste veiligheidssloten ter wereld

Breng Lockout/Tagout-systemen makkelijk en betrouwbaar aan, zodat u de geïsoleerde toestand van een machine doeltreffend beveiligt tot alle onderhoudstechnici hun werkzaamheden hebben uitgevoerd. Brady biedt kwalitatief hoogstaande veiligheidssloten aan die voor eender welk Lockout/Tagout-programma geschikt zijn.

Met onze unieke SafeKey-hangsloten voor Lockout/Tagout zijn 700% meer slot-en-sleutelcombinaties mogelijk dan andere veiligheidssloten op de markt. Ze maken uitgebreide, toekomstbestendige Lockout/Tagout-programma's mogelijk, beschikken allemaal over sleutelblokkering en zijn verkrijgbaar in geoptimaliseerde versies die volledig aansluiten bij uw Lockout/Tagout-toepassingen.

Ontdek alle opties in onze selectiegids voor hangsloten of contacteer ons om uw werkplekvereisten te bespreken.

PrintFace animated GIF 

Veiligheid is persoonlijk

Een veiligheidsslot is vaak het laatste obstakel tussen het voortijdig inschakelen van een machine en een ongeval tijdens onderhoudswerkzaamheden, met gevolgen voor het persoonlijke en professionele leven. We kunnen onze hangsloten personaliseren en zelfs iemands foto op het slot printen om duidelijk aan te geven dat hiermee het leven van een collega wordt beschermd.

Betrouwbare, duurzame tags

Communiceer over lopende onderhoudswerkzaamheden met volledig personaliseerbare Lockout/Tagout-tags. We kunnen elke tag printen en personaliseren met een foto, een vermelding van de persoon die de energiestroom blokkeerde, een telefoonnummer of zelfs een datum tegen wanneer het onderhoud zou moeten voltooid zijn. Alle gewenste gegevens worden geprint op duurzaam vinylmateriaal dat bestand is tegen hitte, vuil en diverse chemicaliën.

Daarenboven kunt u het printen van de tags volledig zelf beheren met een praktische inkjetveiligheidsprinter ter plaatse en zo deels bedrukte of blanco rollen tagmateriaal afwerken.


Koop Lockout/Tagout-tags
 
 

Efficiënte accessoires

Ondersteun het efficiënte gebruik van Lockout/Tagout-oplossingen op uw werkvloer met praktische accessoires. Zo bieden hangslotbeugels meer onderhoudstechnici de mogelijkheid om hun veiligheidssloten aan een Lockout/Tagout-systeem toe te voegen. Met gepersonaliseerde lockout-kits en -tassen kunnen standaard-toolsets eender waar ter wereld makkelijk worden meegenomen en besteld. En onze lockboxes zorgen voor de nodige Lockout/Tagout-veiligheid bij grote onderhoudswerkzaamheden waarbij meerdere teams of ploegen betrokken zijn.


Koop Lockout/Tagout-systemen

Goed zichtbare verdeling van tools

Vergemakkelijk de beschikbaarheid van alle relevante Lockout/Tagout-tools op uw werkplek met gepersonaliseerde schaduwborden.

Schaduwborden bevorderen het gebruik van de juiste tools alsook dat deze na beëindiging van het onderhoud naar de juiste plaats worden teruggebracht. U verliest heel wat minder tijd met het zoeken ernaar en de beschikbaarheid van Lockout/Tagout-tools op de werkplek wordt er aanzienlijk mee verhoogd. Bovendien dragen goed zichtbare Lockout/Tagout-schaduwborden bij tot een veiligheidscultuur in elke werkomgeving.


Koop schaduwborden & accessoires
 
 

Wij zijn er voor u

Waar u ook naartoe wilt met uw Lockout/Tagout-programma, Brady kan u hierbij begeleiden en ondersteunen. Onze complete Lockout/Tagout-oplossing omvat innovatieve hangsloten met uitgebreide sleutelplanning, specifieke vergrendelingssystemen, handige software en uitstekende services, waaronder de identificatie van energiecontrolepunten en het opstellen van toonaangevende procedures


Ontdek onze complete Lockout/Tagout-oplossing 

Een ervaren partner, waar ook ter wereld

Brady Corporation is een van de grootste leveranciers van Lockout/Tagout-oplossingen. We werken samen met zowel grote als kleinere bedrijven aan de verdere ontwikkeling van 'Go for Zero'-ambities en naleving van veiligheid op de werkplek, waar ook ter wereld. We geven onze wereldwijde ervaring door aan onze klanten door alle best practices en gepersonaliseerde oplossingen op te nemen in ons Lockout/Tagout-aanbod. Zo kunnen door machine-energie of bewegende machineonderdelen veroorzaakte ongevallen tijdens onderhoudswerkzaamheden worden voorkomen.


Contacteer ons om uw werkplekvereisten te bespreken

Zoek Lockout/Tagout per categorie

Welke voordelen kregen onze klanten door het gebruik van de Brady Lockout/Tagout oplossing?

Efficiënt en veilig onderhoud

Ontex Buggenhout kan nu efficiënt communiceren over het gebruik van optimale lockout-tools dankzij stapsgewijze, machinespecifieke vergrendelingsprocedures, geïllustreerd met ter plaatse gemaakte foto's.
Eenvoudige naleving van de goedgekeurde procedures verhoogt de veiligheid, snelheid en efficiëntie van het onderhoud. Het management kan eenvoudig wijzigingen bewerken, goedkeuren en communiceren vanaf een centrale, digitale locatie.

Lees het volledige verhaal van Ontex

Snel en eenvoudig gebruik van Lockout/Tagout

De werknemers van de grote chocoladeproducent hebben nu altijd Lockout/Tagout-oplossingen binnen handbereik om zich te beschermen tijdens onderhoudswerkzaamheden aan machines.
De Lockout/Tagout-hangsloten, -systemen en -accessoires, evenals de tags, zijn terug te vinden op grote, goed zichtbare schaduwborden op 5 locaties in de fabriek.

Lees het volledige verhaal van chocoladeproducent

Kleurgecodeerde SafeKey-hangsloten

Betrokken werknemers kunnen nu op een veilige manier onderhoud uitvoeren aan machines door duidelijk geïdentificeerde energiebronnen te vergrendelen en te beveiligen met hun persoonlijke SafeKey-hangslot.
Alle teams gebruiken een SafeKey-slot en -sleutel met een specifieke kleur, zodat ze hun sloten gemakkelijk kunnen terugvinden en collega's snel zien welke teams onderhoudswerken aan het uitvoeren zijn.

Lees het volledige verhaal van verpakkingsindustrie