menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Automatisch printen en aanbrengen

Het identificeren van kabels kan grotendeels geautomatiseerd worden met de print- en applicatiesystemen van Brady. Deze besparen u niet alleen tijd, maar verhogen ook uw winstgevendheid.

Wraptor A6500

Wraptor A6500 printer-applicator voor draadidentificatie

De Wraptor A6500 is een automatische printer waarmee u ook labels kunt aanbrengen. Zo kunt u nog sneller en eenvoudiger draden en kabels identificeren. Labels printen en aanbrengen, alles met één gebruiksvriendelijk toestel. De Wraptor A6500 vervangt een reeks arbeidsintensieve, inefficiënte taken door een modern, geautomatiseerd proces dat zowel tijd als materialen bespaart, met een kostendaling tot gevolg.

>> Download productfiche
>> Gratis demonstratie
>> Bereken uw investeringsrendement

 


bbp 72

BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter

Met de BBP72 kunt u beide zijden van een krimpkous bedrukken in één printgang. De BBP72 is ideaal om grote hoeveelheden te printen en ondersteunt een groot aantal duurzame, niet-vervagende, vlekafstotende hittekrimpende krimpkousen.

>> Download productfiche
>> Gratis demonstratie

bsp 45

BSP45 automatische krimpkousapplicator

Met de BSP45 kunnen krimpkousen 6 tot 10 seconden sneller aangebracht worden. Hierdoor dalen de kosten verbonden aan het aanbrengen van krimpkousen aanzienlijk. Bovendien maakt de BSP45 het aanbrengen van honderden krimpkousen veel minder omslachtig en tijdrovend, en is het een duurzaam, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken toestel.

>> Bereken uw investeringsrendement
>> Gratis demonstratie
>> Bekijk de video

Ontdek onze totaaloplossing!