Print en breng labels
tot 3 maal sneller aanDownload de brochure Contacteer ons

Moet u steeds meer kabels identificeren voor de kabelbomen, assemblages, systemen, diensten en oplossingen die u aanbiedt?

Interne en klantspecifieke vereisten inzake traceerbaarheid van kabels kunnen de productie-output sterk afremmen. Vooral als het printen en aanbrengen van de labels handmatig gebeurt, wat naar onze schatting 15 seconden per kabel in beslag neemt.

Met geautomatiseerde print- en applicatiesystemen kunt u de verwerking van kabels aanzienlijk versnellen en tegelijkertijd voldoen aan alle conformiteitseisen op het gebied van traceerbaarheid.

3 maal sneller per kabellabel


Print en breng elk label tot 3 maal sneller aan op uw kabels. Onze geautomatiseerde print- en applicatiesystemen kunnen labelgegevens ophalen uit uw centrale systemen, deze printen op betrouwbare kabellabels en aanbrengen op een groot aantal kabeldiameters.

Wraptor A6500

Print en wikkel labels rond kabels in 5 seconden

Wraptor A6200

Print en wikkel labels rond kabels in 7 seconden

BradyPrinter A5500

Print en breng kabelvlaggetjes aan in 5 seconden

Flagmaker

Flagmaker

Print en breng kabelvlaggetjes aan in 2 seconden

Uitstekende betrouwbaarheid


Elk geautomatiseerd print- en applicatiesysteem plaatst labels met mechanische precisie en onvermoeibare continuïteit, zodat aanpassingen en blootliggende lijmranden worden vermeden. Ze kunnen serienummers, barcodes, 2D-codes, visuele markeringen en eenvoudige tekst in hoge resolutie printen.

Elk systeem kan worden uitgerust met betrouwbare kabellabels van Brady, ontworpen om ook in veeleisende industriële omgevingen te blijven kleven en leesbaar te blijven. Al onze labels zijn getest volgens internationaal aanvaarde ASTM- of FINAT-testmethoden, en voor alle materialen zijn technische fiches beschikbaar.

Contacteer ons

Conforme labelontwerpen


Met de Brady Workstation-apps voor labelontwerp beschikt u over alle nodige tools om labels te ontwerpen, velden in te vullen met geïmporteerde gegevens en labelontwerpen te beschermen die zijn overeengekomen met het bedrijf of met uw klanten.

De Brady Workstation-software kan naadloos met elk printsysteem van Brady worden verbonden en herkent automatisch de geladen labelmaterialen om het labelontwerp eenvoudiger en betrouwbaarder te maken. Onze systemen verwittigen u wanneer een labelontwerp de labelafmetingen overschrijdt of een andere labelrol vereist.


Ontdek Brady Workstation

Partnerschappen voor maximale productiviteit


Brady ondersteunt fabrikanten in de kabel- en draadverwerking en de assemblage alsook fabrikanten van kabelbomen met hoogwaardige oplossingen. Die doelstelling delen we met de merken Komax en Schleuniger. Samen hebben we sterke partnerschappen opgebouwd om onze klanten naadloze leverancier-overkoepelende automatiseringsoplossingen te bieden.

Onze Wraptor A6500 kan worden gecombineerd met de Komax- en Schleuniger-machines voor het snijden en strippen van draden en kabels. Voer gewoon een kabel in, en deze wordt in nauwelijks enkele seconden automatisch gesneden, gestript en gelabeld, waardoor uw productie-output aanzienlijk stijgt.

Komax geautomatiseerd snijden en strippen

Schleuniger geautomatiseerd snijden en strippen

Uitstekende technische ondersteuning


Zodra u voor geautomatiseerde kabelmarkering hebt gekozen, wilt u niet meer wachten en wilt u nooit meer terug. Wij bieden een uitstekende technische ondersteuning, rechtstreeks van de fabrikant.

Onze specialisten kennen onze systemen door en door, tot in het kleinste detail en kunnen uw geautomatiseerde print- en applicatiesystemen bij u ter plaatse installeren, volledig integreren en onderhouden. We kunnen zelfs een reservesysteem bij u ter plaatse stockeren zodat u te allen tijde kunt verder werken.


Ontdek ons technisch aanbod

Gewaardeerd door klanten


Steeds meer aanbieders en leveranciers van oplossingen en diensten in verschillende industriële waardeketens hebben hun kabelverwerkingssnelheid aanzienlijk kunnen verhogen dankzij deze systemen.

Bekijk deze voorbeelden:

Wikkels in 5 seconden

Daktronics verwerkt grotere hoeveelheden kabels met de Wraptor A6500.

Lees het volledige verhaal

Casco Manufacturing

CASCO verhoogde de efficiëntie van hun print- en aanbrengproces met 75 %.

Lees het volledige verhaal (Engels)

Excel Connection

Excel Connection verkortte de leveringstermijnen door 10 seconden per label te besparen.

Lees het volledige verhaal (Engels)

Omnitronix Corporation

Omnitronix verhoogde de nauwkeurigheid van de labelplaatsing met 3,175 mm.

Lees het volledige verhaal (Engels)

Verdrievoudig de output van kabelbomen en assemblages met volledige conformiteit