Efficiënte veiligheid tijdens onderhoudswerken met de nieuwe lock box

Ultra compact lock box

De ultracompacte lock box is een efficiënte tool voor veiligere onderhoudswerken met Lockout/Tagout. In de lock box kunnen tot 6 hangsloten en sleutels opgeborgen en meegenomen worden. De lock box zelf kan met maximaal 12 hangsloten vergrendeld worden. Hiermee is de lock box een bijzonder praktisch hulpmiddel waarmee teams, ook in verschillende ploegen, de energiecontrolepunten van machines in de Uit-stand kunnen vergrendelen tot het einde van de onderhoudswerken.

Makkelijk op te bergen en mee te nemen

De ultracompacte lock box is het ideale hulpmiddel om tot 6 standaard hangsloten op te bergen en mee te nemen. Hij kan ook aan een muur dicht bij machines worden bevestigd om de hangsloten makkelijk beschikbaar te maken. De box is gemaakt van verhard plastic en voorzien van 3 sleutelhaken. Hij heeft een transparant deksel waardoor u de inhoud in een oogwenk kunt controleren. De box kan met maximaal 12 hangsloten vergrendeld worden, wat grotere teams in staat stelt om de energietoevoer naar een machine te onderbreken tot de onderhoudswerken beëindigd zijn.

Veiliger onderhoud

Wanneer alle hendels, handwielafsluiters en knoppen die de energietoevoer naar een machine regelen, conform de LOTO-procedure, met een vergrendelingssysteem en een hangslot vergrendeld zijn, kunnen ongevallen door vroegtijdige activatie van machines tijdens onderhoudswerken vermeden worden. Voor grotere teams zal één hangslot per handwielafsluiter of hendel meestal niet volstaan. In dat geval is een lock box vereist om de sleutels op te bergen die de machines opnieuw kunnen activeren. De lock box zelf kan met de hangsloten van maximaal 12 teamleden vergrendeld worden. Na beëindiging van de werkzaamheden verwijdert elk teamlid zijn slot, waarna de machine opnieuw geactiveerd kan worden.

Conformiteit

Lockout/Tagout bestaat uit bedrijfsspecifieke vergrendelingsprocedures, een reeks hulpmiddelen voor het vergrendelen van energiecontrolepunten, hangsloten en toebehoren. Lockout/Tagout helpt bedrijven bij de naleving van normen en regelgevingen, inclusief:

Ultra Compact Lock BoxUltra Compact Lock Box
  • Europese Richtlijn 89/655/EEG betreffende de bescherming van werknemers die instaan voor het onderhoud van de uitrusting
  • EN 1037-norm ter preventie van het opnieuw in werking stellen van de uitrusting
  • ISO 14118 ter preventie van een onverwachte opstart
  • nationale wetgeving in een aantal landen
Verhoog de veiligheid bij onderhoudswerken op de werkvloer met Lockout/Tagout!

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.