SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Go for zero: increase maintenance safety

10-15% van de dodelijke arbeidsongevallen gebeurt tijdens onderhoudswerken volgens EU-OSHA. Beroepsziekten en gezondheidsproblemen zoals asbestose, kanker, gehoorproblemen en aandoeningen aan het bewegingsapparaat komen ook meer voor bij werknemers die onderhoudswerken uitvoeren. Ter ondersteuning van Go for Zero-programma's om de veiligheid tijdens onderhoudswerken te verhogen, stellen we drie oplossingen voor.

Verhoogde veiligheid tijdens onderhoudswerken

Bijna-ongevallen en arbeidsongevallen tijdens onderhoudswerken kunnen worden voorkomen. Goed zichtbare waarschuwingspictogrammen kunnen onderhoudstechnici waarschuwen en informeren wanneer ze gehoorbescherming, een helm, bril of masker moeten dragen om op een veilige manier onderhoudswerken aan machines te kunnen uitvoeren. De energietoevoer naar machines kan worden onderbroken om te voorkomen dat machineonderdelen onvoorziene of gevaarlijke bewegingen maken. Ten slotte kunnen er maatregelen worden genomen om te voorkomen dat gemorste vloeistoffen tijdens onderhoudswerken zich over de werkvloer verspreiden en slip- of valpartijen, huidirritatie of andere veiligheidsproblemen op de werkplek veroorzaken.

Efficiënter onderhoud

Naast het verhogen van de veiligheid tijdens onderhoudswerken, kunt u tegelijk de efficiëntie van onderhoudswerken verbeteren. Door duidelijke instructielabels op machines aan te brengen, zijn onderhoudstechnici meteen op de hoogte van de best practices en procedures die ze moeten volgen om een specifieke machine te onderhouden. Naast minder onderhoudsonderbrekingen door de energietoevoer naar machines te onderbreken en het opruimen van gemorste vloeistoffen, zorgen duidelijke instructielabels ervoor dat onderhoudswerken efficiënter verlopen en dat bedrijven sneller opnieuw op volle productiecapaciteit draaien.

Drie oplossingen voor betere onderhoudswerken

Brady stelt drie oplossingen voor om onderhoudswerken veiliger en efficiënter te laten verlopen.

Gauge Labels
Lubrications Points
Oil level indicator

Professionele veiligheidsprinters

Print zelfklevende veiligheidspictogrammen en instructielabels en breng deze aan op machines voordat onderhoudswerken uitgevoerd worden.

>> Ontdek

Locked Tagout
Locked Valve
Lockout Tagout app

Lockout / Tagout

Onderbreek de energietoevoer naar machines tijdens onderhoudswerken met behulp van vooraf goedgekeurde Lockout/Tagout-procedures, specifieke vergrendelingssystemen en professionele hangsloten.

>> Ontdek

Spill control 1
Spill control 2
Spill ocntrol 3

Absorptiemiddelen

Voorkom dat gemorste vloeistoffen zich tijdens onderhoudswerken over de werkvloer verspreiden en ongevallen en vertragingen veroorzaken.

>> Ontdek