Geen ongewenste kraanbediening

Met onze innovatieve veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen controleert u de toegang tot de bedieningsknoppen van kranen en hijskranen om de veiligheid van werknemers te verbeteren.

PendantLockout

Verhoogde werkveiligheid

De veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen is geschikt voor diverse hangbedieningspanelen van kranen of hijskranen en zorgt er met behulp van maximaal vier hangsloten. voor dat niemand knoppen op het bedieningspaneel kan indrukken. De sleutels van de hangsloten kunnen bewaard worden door supervisors of werknemers die buiten het zicht van de kraanoperator werken om ongewenst gebruik van de kraan of de hijskraan te voorkomen. Met de veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen kunnen ongevallen en ernstige letsels die het gevolg zijn van botsingen met haken of kraanladingen voorkomen worden en kan de veiligheid van de werknemers verbeterd worden.

Eenvoudig en handig

De veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen is een handige, uittrekbare tool die geschikt is voor hangbedieningspanelen van 10 tot 45 cm lang. De hoes kan als een zak worden aangebracht en heeft een flexibele bevestigingsriem voor een perfecte aansluiting rond de kabel van het hangbedieningspaneel. Omdat de vier verharde zijden met elkaar verbonden zijn, kan de hoes plat worden opgevouwen en gemakkelijk worden meegenomen.