Flexibele labeling van elektronische en elektrische apparaten

Instructielabels op elektrische en elektronische apparaten zijn belangrijk voor de veiligheid, de conformiteit en het gebruiksgemak. Wij bieden een compleet assortiment betrouwbare labels aan die met de grootste flexibiliteit kunnen worden ontworpen en geprint met geavanceerde technologieën.

Grote flexibiliteit

Labels voor apparaten kunnen meer informatie bevatten dankzij de mogelijkheid om speciale tekens, symbolen, pictogrammen, logo's en letters van elk alfabet duidelijk leesbaar te printen in kleine lettertypes. Dit biedt meer flexibiliteit op het gebied van labelinhoud en helpt bedrijven om hun klanten beter te ondersteunen met veiligheidsinstructies en conformiteitsinformatie, en naamsbekendheid door een bedrijfslogo toe te voegen. Brady biedt ook artwork-ondersteuning aan bij het ontwerpen van labels voor een maximale impact en duidelijkheid.

Volledig geprint of ter plaatse af te werken

De labels kunnen volledig geprint worden aangeboden, klaar om direct aan te brengen, handmatig of met een labelfeeder, of met bestaande pick-and-place machines in geautomatiseerde productielijnen. Labels kunnen ook deels worden voorbedrukt en in productievestigingen met een Brady-printer verder worden aangevuld met batchcodes, productiedata of andere informatie. Bij een geautomatiseerde productie kan dit met het BSP61 Print- en applicatiesysteem of met de BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter en de ALF14 Labelfeeder.

Maximale betrouwbaarheid

Onze betrouwbare labels gaan even lang mee als de meeste elektronische en elektrische apparaten, zelfs bij blootstelling aan extreme omstandigheden zoals hitte, koude, vocht, wrijving, olie en smeermiddelen, weersomstandigheden en chemicaliën. Er is een uitgebreid assortiment betrouwbare, UL-erkende labelmaterialen verkrijgbaar die op elk oppervlak blijven kleven. Brady kan voor elk apparaat het meest betrouwbare labelmateriaal helpen bepalen op basis van uw toepassing.

Communiceer instructies om het gebruiksgemak, de veiligheid en de conformiteit van apparaten te verbeteren met een betrouwbaar label dat even lang meegaat als de meeste elektronische en elektrische apparaten.