Draaibaar label om sneller kabelfouten op te sporen

Koop draaibare labels

Een snelle identificatie van kabels is van groot belang voor het opsporen van fouten in datacenters en andere industriële omgevingen. Met ons draaibare label kunnen gebruikers een kabellabel gemakkelijk draaien om de bedrukking leesbaar te maken vanuit elke hoek. Zo kunnen fouten sneller worden opgespoord en verhoogt de efficiëntie.

Snellere foutopsporing

Met het draaibare, zelflaminerende B-427-label kunnen kabels sneller geïdentificeerd worden omdat de bedrukking leesbaar is vanuit elke hoek. Het label kan rond een kabel worden gedraaid dankzij een niet-klevende bedrukbare zone en een doorzichtig, zelfklevend laminaat dat rond een kabel is gewikkeld. Een snelle kabelidentificatie kan van groot belang zijn om fouten op te sporen en voorkomt tijdverlies of menselijke fouten zoals het loskoppelen van een verkeerde kabel.

Betrouwbaar en ter plaatse bedrukbaar

Het draaibare label maakt deel uit van Brady's assortiment betrouwbare, industriële labels voor kabels en componenten die blijven kleven en lang leesbaar blijven. Ze kunnen eenvoudig worden ontworpen met  Brady Workstation-apps en worden voorzien van tekst, serienummers, barcodes, QR-codes en andere gegevens voordat ze worden geprint met een Brady-printer. Compatibele printers zijn de BBP12BradyPrinter i3300BradyPrinter i5100BradyPrinter i7100BradyPrinter M611BMP61 en BMP71.

Complete ondersteuning

Naast betrouwbare labels, apps voor labelontwerp en printers, kan Brady gepersonaliseerde identificatieoplossingen aanbieden na een bezoek ter plaatse. De identificatieoplossingen van Brady zijn altijd lokaal verkrijgbaar via een uitgebreid en wereldwijd netwerk van distributeurs. Na de implementatie van de oplossingen, kunt u terecht bij onze, klantendienst en technische dienst als u vragen heeft.

Lees meer