Slimme labelprinter met uitstekende prestaties!

De BradyPrinter i5100 biedt de perfecte mix van prestaties en slimme functies.

Ervaar zelf hoe de printer werkt Ontvang de brochure

De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter is slim en gebruiksvriendelijk, levert uitstekende prestaties en print op 1200 standaard identificatielabels  en gepersonaliseerde labels.

Kenmerken & voordelen


Slim en verbonden

De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter communiceert automatisch met onze apps voor labelontwerp, labelmaterialen en printlinten en is daardoor gemakkelijk en snel in te stellen. Zijn intuïtieve kleurentouchscreen omvat een label- en printstatusmonitor die u informeert wanneer het geplaatste printlint niet optimaal is voor het geladen labelmateriaal. Brady-labels zijn gemakkelijk te laden dankzij de zelfcentrerende rolhouder en de automatische kalibratie en labelinstelling. Daarnaast is de printer uitgerust met een aantal standaardpoorten voor algemene industriële aansluitingen.

Uitstekende printprestaties

Naast 300 en 600 dpi printing biedt de BradyPrinter i5100 een haarscherpe printkwaliteit op betrouwbare industriële labels van 5 tot 110 mm. De i5100 beschikt over een krachtige interne 32-bits processor van 800 MHz en print met een snelheid van max. 300 mm/seconde bij 300 dpi. De verwisselbare drukrollen zorgen voor maximale printprestaties, zelfs na intensief gebruik.

i5100CircuitBoard
i5100Conicals
Sleeves

Betrouwbare industriële labels

De BradyPrinter i5100 kan printen op 70 labelmaterialen en op meer dan 1200 standaardlabels en gepersonaliseerde labels en labelmaterialen. Mogelijke toepassingen zijn:

  • productidentificatielabels: gemetalliseerde labels, fraudebestendige labels, labels voor werken in uitvoering, labels voor kwaliteitscontroles enz.
  • labels voor elektronica en printplaten: traceerbaarheidslabels uit polyimide, verwijderbare labels, statisch dissipatieve labels enz.
  • logistieke en eigendomslabels: labels voor de tracering van eigendommen, labels voor bakken en palletten, herpositioneerbare labels voor containers en rekken enz.
  • identificatielabels voor kabels en componenten: zelflaminerende kabellabels, krimpkousen, kabeltags, labels voor drukknoppen, labels voor typeplaatjes enz.
  • laboratoriumlabels: labels voor cryobuisjes, labels voor objectglaasjes, verwijderbare labels voor glaswerk, labels voor microtiterplaten, labels voor weefselcassettes enz.

Meer voor uw printer

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur!

Downloads BradyPrinter i5100

Vind de laatste product updates, handleidingen, printer drivers en meer.

Brady support

Klantenservice

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Printerregistratie

Registreer en ontvang productupdates en een snelle toegang tot tech support.

Registreer

Tech support

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt. Contacteer ons

Contacteer ons