M211 labelprinter

Ontwerp. Bekijk. Print. Allemaal met uw smartphone.


Ontdek de printer Bekijk de labels

Ontwerp, bekijk en print labels... allemaal met uw smartphone. De M211 is eenvoudig en intuïtief, en gebouwd voor gebruik op de werkvloer. Hij werkt de hele dag op een volle batterij en is bestand tegen vallen, schokken en belasting. Nooit eerder combineerde een instapmodel onder de draagbare printers al deze eigenschappen in één baanbrekend toestel.

Ontdek de functies van de M211

De Brady M211 draagbare printer.
 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  

Eenvoudig. Gemakkelijk. Intuïtief


Ontwerp, bekijk en print eenvoudig labels met uw vertrouwde smartphone en maak snel verbinding met een betrouwbare industriële printer. Geen enkele andere door een smartphone aangestuurde labelprinter evenaart vandaag de labelontwerpmogelijkheden van de M211 labelprinter.

 • Ontwerp, bekijk en print zelfs complexe labels met onze toonaangevende Expreslabels-app
 • Maak eenvoudig labels met gegevens uit uw bestaande spreadsheets
 • Werk efficiënt door labelontwerpen op te slaan en snel te delen met collega's
 • Maak naadloos verbinding met uw printer via Bluetooth 5.0
 • Gebruik de led-indicatoren op de printer om de levensduur van de batterij, de connectiviteit en de resterende labels te controleren
 

Label eenmaal met voorgesneden en continue labels


 

Kies uit 90+ cartridges, boordevol betrouwbare, geteste en speciaal ontwikkelde labelmaterialen die blijven kleven en leesbaar blijven op elk oppervlak en in elke omgeving.

 • Vrij uniek voor een instapmodelprinter is dat u niet alleen continue maar ook voorgesneden labels kunt printen, met als resultaat consistente labelformaten met afgeronde hoeken en minder labelverlies bij het maken van kabellabels.
 • U heeft altijd het beste label voor uw toepassing door te kiezen uit 90+ compatibele cartridges met betrouwbare industriële labelmaterialen.
 • Vertrouw op uw identificatie door betrouwbare labels te gebruiken die op kabels en componenten blijven kleven en bestand zijn tegen koude, hitte, vocht, weersinvloeden en andere invloeden. Technische fiches met labeltestresultaten zijn beschikbaar voor alle materialen.

Ontworpen voor gebruik op elke werkplek


Klaar om de hele dag te labelen met een lichtgewicht printer, een krachtige batterij, 'plaats-vergrendel-print'-labelcartridges en een ingebouwd automatisch snijmes. Bestand tegen vallen, schokken en belasting.

 • Print tot 300 labels met één batterijlading
 • Snelle labelcartridgewissels met het 'plaats-vergrendel-print'-systeem
 • Draagbaar, compact printsysteem van 0,5 kg
 • Geen extra voorzichtigheid nodig, want de printer is bestand tegen een val van 1,8 meter, een belasting van 110 kg en schokken volgens militaire specificaties

Meer voor uw printer

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur!

Downloads M211 labelprinter

Vind de laatste product updates, handleidingen, printer drivers en meer voor uw printer.

Brady support

Klantenservice

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Printerregistratie

Registreer en ontvang productupdates en een snelle toegang tot tech support.

Registreer

Tech support

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt. Contacteer ons

Contacteer ons