SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Efficiënte dagelijkse inspecties van tractors

De Tractor Tag ondersteunt de efficiëntie en zichtbaarheid van dagelijkse tractorinspecties en verbetert tegelijk de veiligheid en conformiteit.

Verbeter de efficiëntie van inspecties

De Tractor Tag bevat best practices-stappen voor efficiënte dagelijkse inspecties van tractors vóór gebruik. De tag bestaat uit een handige houder en beschrijfbare insteekkaart en kan gemakkelijk aan een tractor bevestigd worden met behulp van klinknagels, een kabelbinder of epoxyhars. De houder en insteekkaart kunnen beide worden aangepast aan specifieke eisen, zoals de vereisten van het bedrijfsbeleid.

Verbeterde veiligheid

Gebruikers kunnen de datum van hun inspectie en hun handtekening noteren op de insteekkaart van de tag die aan de tractor bevestigd is. Als de tractor niet voldoet bij de dagelijkse controle, moet de insteekkaart worden verwijderd zodat het pictogram 'Niet gebruiken' en de boodschap 'Inspectie vereist' zichtbaar worden op de lege houder. Deze waarschuwt collega's dat ze de tractor niet mogen gebruiken en hun supervisor moeten informeren. De tag is verkrijgbaar in elke taal om de veiligheidsstatus van tractors duidelijk te communiceren.

Verbeterde wettelijke conformiteit

De Europese richtlijn 2009/104/EG stelt dat werkgevers de nodige maatregelen moeten treffen om de veiligheid en gezondheid van werknemers te garanderen. Dit omvat regelmatige inspecties door een bevoegde persoon en gedocumenteerde inspectiegegevens. De inspectiestappen op basis van best practices op de insteekkaart, gecombineerd met data en handtekeningen, tonen conformiteit met de richtlijn aan.