SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Aftellen naar stellingonderhoud

Zie hoe het product werkt!

De innovatieve stellinginspectietimer kan levens helpen redden door duidelijk op de Scafftags van Brady aan te geven wanneer onderhoud van de stelling nodig is. De ledlampjes trekken van een afstand de aandacht van gebruikers en onderhoudsmedewerkers en helpen voorkomen dat niet-geïnspecteerde of versleten stellingen gebruikt worden.

   

Tijd voor onderhoud

De stellinginspectietimer geeft duidelijk aan wanneer het volgende geplande stellingonderhoud binnen 7 dagen moet plaatsvinden. Elke versie is uitgerust met een donkergroene, lichtgroene, gele en knipperende rode led die een recente inspectie tot een onzekere apparatuurstatus aangeven.

Eenvoudig en handig

De stellinginspectietimer kan gemakkelijk op de Scafftags van Brady worden vastgeklemd. Aan het einde van het inspectieinterval van 7 dagen kan de tag worden gereset tot de batterij met een levensduur van meer dan 1 jaar leeg is. Een statusindicator toont constant hoeveel vermogen de batterij nog heeft.

Levens redden

In tegenstelling tot andere oplossingen zijn de gekleurde leds van de stellinginspectietimer zichtbaar van een afstand en trekken ze actief de aandacht van gebruikers en voorbijgangers. Stellingen die voorzien zijn van de stellinginspectietimer overschrijden niet snel het onderhoudsinterval dat is vastgelegd in wetten en regelgeving. Zo ondersteunt de stellinginspectietimer optimaal onderhoudsinterventies die levens redden.