SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Voldoe probleemloos aan de wetgeving betreffende GHS/CLP-labeling

Ontvang de labelspecificaties Gratis proefversie

Zelfs de kleinste GHS/CLP-labels kunnen nu snel ter plaatse ontworpen en geprint worden voor conformiteit met de wetgeving.

CLP Labels application

Kleine chemische verpakkingen conform GHS/CLP

Brady biedt nu ook de kleinste GHS/CLP-labels aan voor on-site printing. De zelfklevende, witte labels zijn voorbedrukt met vier rode ruiten en zijn 25 x 75 mm groot. Met deze labels kunnen kleine chemische verpakkingen gelabeld worden conform de Verordening (EG) 1272/2008 betreffende de indeling, etikettering en verpakking van chemische stoffen in de Europese Unie. Met de toevoeging van een 25 x 75 mm label is ons assortiment GHS/CLP-labels voor on-site printing nu compleet.

Eenvoudig en volledig conform

Voldoen aan de wetgeving betreffende GHS/CLP-labeling was nog nooit zo eenvoudig dankzij onze complete identificatieoplossingen voor chemische verpakkingen.

B30 CLP Label roll
  • Compleet assortiment GHS/CLP-labels: alle labelformaten zijn verkrijgbaar voor on-site printing
  • Brady Workstation GHS-app: selecteer uw chemische stof op naam of CAS-nummer en de app vult automatisch alle vereiste GHS/CLP-velden in op het label dat geladen is in uw Brady-printer.
  • Veiligheidsprinters: print uw GHS/CLP-labelontwerp met de BradyPrinter S3000, BBP31, BBP35 of BBP37 Pictogram- en labelprinter!
    >> Boek een printerdemo!

Duurzame GHS/CLP-labels

Het volledige assortiment GHS/CLP-labels is gemaakt van duurzame vinylfolie om leesbaar te blijven zelfs bij blootstelling aan diverse chemicaliën. De labels zijn bovendien bestand tegen temperaturen van –20 tot 75 °C en worden best aangebracht bij een minimumtemperatuur van 10 °C. Meer informatie over het labelmateriaal en de testmethodes vindt u in de technische fiche van de B-7569 die u kan terugvinden in onze technische database.