Snellere integratie van verticale magazijnen

Casestudy

Een leverancier van automatische verticale magazijnen kan zijn oplossingen sneller integreren dankzij geautomatiseerde kabelidentificatie met de BradyPrinter A6500 Printer-applicator voor wikkellabels.

Uitdagingen: Snel duizenden kabels identificeren

De leverancier van verticale magazijnen had een oplossing nodig om de installatiesnelheid van zijn uiterst efficiënte automatische verticale magazijnen te verhogen. Tegelijkertijd wilden ze sneller kunnen reageren op wijzigingsverzoeken in automatische magazijnen die al operationeel waren bij hun klanten.

Efficiënte kabelmarkering met duidelijke bron- en bestemmingsinformatie werd een belangrijk onderdeel van de oplossing voor deze uitdaging. Met duizenden kabels te identificeren, was een zeer efficiënt, geautomatiseerd kabelidentificatiesysteem een noodzaak.

Oplossingen: Print en breng kabellabels aan in minder dan 5 seconden

Brady stelde zijn betrouwbare wikkellabels voor kabelidentificatie en de BradyPrinter A6500 voor. Dit geautomatiseerde systeem kan consistent verschillende kabeltypes labelen, met een verscheidenheid aan kabeldiktes. Hij print en brengt geavanceerde labels met hoge snelheid aan en kan zo in minder dan 5 seconden een kabel identificeren. Dat is ongeveer 3 keer sneller dan de traditionele manuele aanpak en maakt een snelle identificatie van grote hoeveelheden kabels mogelijk.

De BradyPrinter A6500 kan labelgegevens ontvangen en printen van een groot aantal ERP-systemen in een sterk geautomatiseerde opstelling. Hij kan ook standalone worden gebruikt met behulp van een kleurentouchscreen.

De BradyPrinter A6500 kan niet alleen snel kabellabels printen en aanbrengen, maar kan ook industriële kwaliteitslabels aanbrengen die goed blijven kleven en leesbaar blijven in veeleisende omgevingen. De betrouwbaarheid van labels is uiterst belangrijk om efficiënt wijzigingen te kunnen aanbrengen aan geïnstalleerde automatische magazijnen.

Brady demonstreerde ook de mogelijkheden voor systeemintegratie met andere kabelverwerkingstools, gaf opleiding en implementeerde het systeem ter plaatse.

wraptor

Resultaten: Hogere installatiesnelheid

Als elke kabel op betrouwbare wijze gelabeld is, kunnen de verantwoordelijken voor systeemintegratie automatische verticale magazijnen sneller installeren. Het labelen van elke kabel gebeurt in een mum van tijd met de BradyPrinter A6500 Printer-applicator voor wikkellabels aan een snelheid van 5 seconden per kabel.