Gestandaardiseerde datacenteridentificatie

Casestudy

Het datacenter van een grote autofabrikant maakt gebruik van een gestandaardiseerde identificatiemethode met kwaliteitslabels om stilstand te helpen vermijden en een hoog dienstverleningsniveau te ondersteunen.

Uitdagingen: Server uptime-risico's verminderen

De uptime-verwachtingen voor datacentra zijn hoog en belangrijke diensten hangen ervan af. Om zo weinig mogelijk risico te lopen dat een verkeerde kabel wordt losgekoppeld, is het belangrijk dat rekken, servers en kabels met gestandaardiseerde, duidelijke en betrouwbare labels worden geïdentificeerd.

 

Oplossingen: Duidelijke, betrouwbare labels die blijven kleven

Brady stelde zijn B-425, B-427 en B-461 labels voor. Deze zijn gemaakt met behulp van industriële substraten en kleefstoffen, en zijn specifiek ontworpen om te blijven kleven op gebogen oppervlakken zoals de UTP- en andere kabels die in datacentra worden gebruikt.

Daarnaast bieden Brady Workstation-apps voor labelontwerp de technici de mogelijkheid om nieuwe labels in slechts enkele stappen op hun laptop, smartphone of tablet te ontwerpen en te personaliseren. De ontwerpen kunnen met de draagbare BMP61 Labelprinter van Brady makkelijk afgedrukt worden tijdens het lopen tussen de rekken, of ze kunnen in grotere aantallen gegroepeerd afgedrukt worden met een op de locatie geïnstalleerde compacte BradyPrinter i7100 Industriële labelprinter.

Brady heeft ook ter plaatse advies gegeven ter ondersteuning van de standaardisering van de labels en van de datacenteridentificatiemethode van de klant.

BRADY BMP61 Portable Labelprinter

Resultaten: Fouten bij kabelpatching vermijden

De nieuwe labels en identificatieoplossingen blijven aan de kabels en componenten kleven en helpen zo fouten bij de kabelpatching te vermijden, alsook de uptime en het dienstverleningsniveau van het datacenter te verhogen. Het ontwerpen, printen en aanbrengen van labels verloopt ook zeer praktisch en is makkelijk te standaardiseren.