Efficiënt audiovisuele communicatiesystemen
installeren en onderhouden

Casestudy

dB audiovisueel creëert, installeert, integreert en onderhoudt complete audio- en video-oplossingen om aan de communicatiebehoeften van hun klanten te voldoen.

Ervaren technici van dB audiovisueel zijn in staat om complexe audiovisuele communicatiesystemen bijzonder efficiënt te installeren, te integreren en te onderhouden, daarbij ondersteund door betrouwbare identificatielabels voor kabels en componenten.

Uitdaging: Efficiënte installatie en onderhoud van systemen mogelijk maken

De audio- en videocommunicatieoplossingen van dB audiovisueel omvatten grote hoeveelheden kabels die duidelijk geïdentificeerd moeten worden om een efficiënte installatie, integratie en onderhoud mogelijk te maken. De meer complexe audiovisuele systemen bevatten ook grote hoeveelheden HDMI-, netwerk- en audiopoorten die gelabeld moeten worden om snel de juiste kabels te kunnen aansluiten.

dB audiovisueel had ook behoefte aan een uitermate betrouwbaar label om de zitplaatsen bij politieke debatten te identificeren. Dankzij vooraf geïdentificeerde zitplaatsen kan dB audiovisueel de spreker met een tekstoverlay in real time identificeren tijdens een debat. Camera's die automatisch naar elke spreker draaien, gekoppeld aan een compleet audiovisueel systeem dat uitzendt via internet, zorgen voor transparante politieke debatten in Nederland die kunnen worden gevolgd door elke burger met een internetverbinding. De juiste naam en partij van de spreker weergeven is een belangrijke voorwaarde voor de klanten van dB audiovisueel en het grote publiek. Met behulp van betrouwbare zitplaatslabels kunnen de technici van dB audiovisueel ervoor zorgen dat sprekers correct worden geïdentificeerd.

Bovendien moesten alle labels ter plaatse kunnen worden geprint met makkelijk draagbare, praktische printsystemen.

self lam labels

Oplossing: Draagbare printers met betrouwbare labels

Brady leverde B-427 zelflaminerende vinyllabels voor kabels, kostenefficiënte B-422 polyesterlabels voor componenten en sterkere, B-595 gele vinyllabels voor de identificatie van kabels en componenten. Om mobiel te kunnen printen, voorzag Brady BMP41 en BMP61 Labelprinters.

BMP41 BMP61

Het B-427 zelflaminerend kabellabel kan gemakkelijk rond de video-, audio- en netwerkkabels van dB audiovisueel worden gewikkeld. Het label is voorzien van een transparant laminaat die de bedrukking zeer lang in perfecte staat houdt. B-422-labels voor componenten zijn een ideale oplossing voor het labelen van HDMI-poorten en audio-in- en -uitgangen. Ze helpen professionals om alle kabels snel en correct aan te sluiten. B-595-labels bieden een betrouwbare oplossing voor algemene identificatiebehoeften.

De BMP41 en BMP61 Labelprinters herkennen automatisch alle door dB audiovisueel gebruikte labelrollen en -cartridges. De THT-labelprinters hebben een automatische kalibratiefunctie en zijn onmiddellijk na het plaatsen van de materialen klaar voor gebruik. Ze zijn gemakkelijk draagbaar, voorzien van een standaardtoetsenbord en uitstekend geschikt voor standalone gebruik, zodat u met groot gemak ter plaatse labels kunt printen.

Resultaten: Snelle en efficiënte interventies

dB audiovisueel kan snel en efficiënt systemen installeren, integreren en onderhouden dankzij duidelijke kabel- en componentlabeling. Technici hoeven meestal niet eens hun omvangrijke technische documentatiemappen te raadplegen voor een hoogstaande interventie.