SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Auto-apply label voor elektronische componenten

Bekijk de productfiche Vraag uw gratis staal aan

Verhoog de productiecontinuïteit dankzij de schitterende nauwkeurigheid en pick-up snelheid van het B-7727 polyimide auto-apply traceerbaarheidslabel.

Uitermate betrouwbaar

Brady’s B-7727 polyimide auto-apply label is ontwikkeld om het risico te verminderen op uitloop van kleefstof, een probleem dat vaak voorkomt bij auto-apply labelsystemen. In extreme omstandigheden kan kleefstof uitlopen en de betrouwbaarheid van een auto-apply labelsysteem verminderen tot zelfs een ongeplande productiestop veroorzaken. Het nieuwe auto-apply traceerbaarheidslabel biedt een sterk verminderd risico op uitloop van kleefstof en bijgevolg een betere label nauwkeurigheid en pick-up snelheid die de productiecontinuïteit verhogen.

Toepassingen

7727

Het B-7727 auto-apply traceerbaarheidslabel is ideaal voor het identificeren van printplaten, pre-process-identificatie en in deze contexten:

  • toepassingen bij hoge temperaturen
  • agressieve reinigingsprocessen
  • auto-apply labelsystemen
  • labelplaatsing boven- of onderaan
  • SMT (oppervlakte)- en PTH (through hole)-montage

Ter plaatse printen en aanbrengen

Het B-7727 auto-apply traceerbaarheidslabel werkt perfect met het BSP™61-print- en applicatiesysteem, de ALF-labelfeeder en andere auto-apply labelystemen. Samen bieden ze een betrouwbare en flexibele on-site traceerbaarheidsoplossing voor productietoepassingen bij hoge temperaturen. Het B-7727 label behoort tot de Brady’s UltraTemp™ Series van Brady, die nu 10 polyimide traceerbaarheidslabels met sterke hittebestendigheid telt.