Veiligheidsidentificatieoplossingen voor de voedingsindustrie

Food & beverage industry

Volgens EU OSHA vindt bijna 24% van alle arbeidsongevallen plaats in de voedingsindustrie. Het verbeteren van de veiligheid op de werkplek en de conformiteit met de veiligheidswetgeving is een topprioriteit in de voedingsindustrie, maar voedselveiligheid komt altijd op de eerste plaats. Vanaf nu kunnen deze twee samengaan, dankzij Brady's uitgebreide assortiment aan industriële veiligheidsidentificatieoplossingen met een laag besmettingsrisico.

Bescherm de voedselveiligheid en verbeter de veiligheid op het werk

Met onze industriële identificatie- en veiligheidsoplossingen kunnen voedingsbedrijven een groot aantal arbeidsongevallen voorkomen. Pictogrammen kunnen medewerkers waarschuwen voor gevaren en hen informeren over de PBM die ze moeten dragen. Met behulp van vloermarkering kan het verkeer van voetgangers en voertuigen over aparte en veiligere stroken verlopen, bewegende voorwerpen en ventielen kunnen tijdens onderhoudswerken vergrendeld worden met Lockout/Tagout en absorptiemiddelen kunnen voorkomen dat gemorste vloeistoffen zich over de werkvloer verspreiden.

Wij ontwikkelen en bieden een aantal veiligheidsidentificatieoplossingen met een laag besmettingsrisico aan, waaronder:

ToughWash sign

ToughWash-pictogrammen

ToughWash tag

Lockout / Tagout

ToughStripe floor marking

Vloermarkering

Pipe marker water supply

Leidingmerkers

ChemTag

Statusmarkering

Warehouse identification

Logistieke markering

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.