Breng snel en makkelijk betrouwbare krimpkousen aan

QuickSleeve application

Krimpkousen zijn een betrouwbare en robuuste oplossing voor de identificatie van kabels. Het aanbrengen van een krimpkous is niet altijd even gemakkelijk, vooral wanneer u dunne kabels met kleine krimpkousen wilt identificeren. Dankzij onze QuickSleeve handapplicator voor krimpkousen wordt het aanbrengen van krimpkousen een pak makkelijker en sneller.

Breng makkelijk krimpkousen

QuickSleeve is een intuïtieve multifunctionele tool om snel, efficiënt en ergonomisch krimpkousen aan te brengen. Hiermee kunt u eenvoudig een krimpkous kiezen, een kabel erin steken en de krimpkous aanbrengen door deze over de kabel te schuiven. QuickSleeve omvat:

  • een applicator voor krimpkousen van 4,6 mm
  • een applicator voor krimpkousen van 6 mm
  • een applicator voor krimpkousen van 8,5 mm
  • een applicator voor krimpkousen van 11,15 mm
  • een schroevendraaier voor aansluitklemmen om draden aan te sluiten
  • een led-zaklamp

Een ruim gamma betrouwbare krimpkousen

Brady biedt een ruim gamma betrouwbare krimpkousen aan die makkelijk aan te brengen zijn met de QuickSleeve. Krimpkousen zijn een flexibele identificatieoplossing: ze zijn verplaatsbaar tot ze met warmte in positie gefixeerd worden. Hierdoor kunt u de positie van de krimpkous bepalen zodra de kabel aangesloten is. Krimpkousen moeten over de kabel worden geschoven alvorens deze wordt aangesloten.

Ontwerp en print ter plaatse

Dankzij de on-site printmogelijkheden hoeft u niet langer grote hoeveelheden voorbedrukte identificatielabels mee te nemen. Kies de printer die het best aan uw behoeften voldoet en selecteer enkele cartridges van uw favoriete krimpkousen om ter plaatse te printen wat u nodig heeft. In combinatie met de Brady Workstation-apps voor krimpkousontwerp kunnen onze draagbare en benchtopprinters vrijwel alle krimpkousen voor eender welke toepassing printen.

Breng zelfs de kleinste krimpkousen snel en makkelijk aan met de QuickSleeve.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.