Complete en betrouwbare tracering

Brady biedt de scanners, printers, apps en labels aan die u nodig heeft om een betrouwbare traceringsoplossing te implementeren in veeleisende omgevingen. Onze labels zijn ontworpen, vervaardigd en getest om 2D-codes, barcodes en QR-codes intact en leesbaar te houden, in tegenstelling tot andere labels die hierin niet slagen. Op die manier kunt u producten, kabels, componenten of grondstoffen op een betrouwbare manier traceren.

Barcode readers

Gebruiksvriendelijke scanners

Brady biedt een assortiment gebruiksvriendelijke scanners met hoge dichtheid en superieure Adaptus Imaging Technology aan met de volgende kenmerken:

  • snel en efficiënt scannen van barcodes, 2D-codes of QR-codes op verschillende oppervlakken
  • optimale hanteerbaarheid dankzij hun licht gewicht en compact formaat
  • duurzaam en betrouwbaar, blijft zelfs na een val van 1,8 m hoog nog intact

Duidelijk leesbaar

Brady-labels kunnen bedrukt worden met barcodes, 2D-codes en QR-codes met hoog contrast die goed leesbaar zijn voor onze scanners. Onze duurzame, speciaal ontwikkelde en geteste labelmaterialen zorgen ervoor dat barcodes leesbaar blijven, zelfs bij blootstelling aan uv-licht, vocht, extreem hoge of lage temperaturen, chemicaliën of wrijving. Voor veeleisende industriële omgevingen biedt Brady specifieke labelingoplossingen met een maximale duurzaamheid aan.

Complete controle

Voor een complete traceerbaarheid kunt u Brady Workstation-apps gebruiken om snel labels te ontwerpen, gegevens van ERP- of LIMS-systemen te importeren, QR-codes, barcodes of andere 2D-codes toe te voegen, te serialiseren en te printen. Vergeleken met niet-gespecialiseerde oplossingen, zorgt het gebruik van speciale inkten, voor een veel doeltreffendere en langere identificatie doorheen het volledige productieproces en tijdens de opslag.

Handige kit

De handige scan- en printkit bevat alle tools die u nodig heeft om labels te dupliceren, bestaande labels gegroepeerd af te drukken met serialisatie of volledig nieuwe labels te printen door een barcode te scannen.

De scan- en printkit bevat:

Met deze handige en uitgebreide kit van Brady kunt u de complete oplossing binnen enkele dagen gebruiken tegen een voordelige prijs.

Implementeer een complete en betrouwbare traceringsoplossing met onze scanners, apps, printers en duurzame labels.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.