Opties sleutelsystemen

Keyed Different - verschillende sloten

Bij aankoop uit voorraad worden de Brady-hangsloten “Keyed Different” geleverd. Dit betekent dat het ene hangslot niet met de sleutel van een ander hangslot geopend kan worden. Hangsloten van Brady zijn voorzien van cilinders met 5 of 6 stiften, wat een hoge mate van veiligheid en beveiliging oplevert. Zowel cilinders als sleutels worden op nauwgezette wijze machinaal vervaardigd volgens strenge normen. Dit biedt ons de mogelijkheid een groter aantal unieke sleutels te maken dan andere sloten met hetzelfde aantal stiften, waardoor het nog onwaarschijnlijker wordt dat u ooit identieke sloten ontvangt. Om te waarborgen dat ieder slot anders is dan de andere Bradyhangsloten die u heeft, kunnen wij uw sloten registreren. Neem voor meer informatie contact op met uw Brady-distributeur.

keyed different

Keyed Alike - identieke sloten

Een set identieke sloten kan met dezelfde sleutel worden geopend. Deze optie is handig als één enkele werknemer meerdere sloten toegewezen krijgt.

Keyed Alike

Master Keyed - met loper

De loper wordt gebruikt om meerdere verschillende sloten te openen. Hierdoor kan een supervisor een slot snel verwijderen als er zich een noodgeval voordoet. Om te waarborgen dat werknemers exclusieve toegang behouden, moeten lopers worden bewaard op een beveiligde locatie die uitsluitend toegankelijk is voor het management.

Master Keyed

Grand Master Keyed

Het lopersysteem kan worden uitgebreid naar verschillende teams. Op deze manier beschikt ieder team over een loper en kunnen alle sloten van alle teams indien nodig worden geopend met een “centrale” loper.

Grand Master Keyed
Indien u meer informatie wenst ...

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.