Efficiënte en flexibele labeling van panelen met DuraSleeve

De verharde DuraSleeve-drager en -insert bieden een efficiënte en flexibele oplossing voor de identificatie van kabels in elektrische panelen. De DuraSleeve-drager kan net als een kabelkrimpkous worden aangebracht door hem voor de aansluiting over een kabel te schuiven. De insert kan gemakkelijk met een professionele labelprinter worden geprint, is in een handomdraai te vervangen en maakt aanpassingen zichtbaar op het terrein.

Drager en insert

DuraSleeve insert & carrier

De verharde DuraSleeve-oplossing bestaat uit een verharde, transparante drager en de B-7697 PET-insert, die verkrijgbaar is in wit en geel. Zowel de insert als de drager zijn in 6 formaten verkrijgbaar en passen op diverse kabels. De drager dient ter bescherming van de insert, die op het terrein bedrukt kan worden met een draagbare printer zoals de BMP61 en de BMP71 Labelprinter, of in het bedrijf met een desktopprinter zoals de BBP12, BradyPrinter i3300 en de BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter.

Snel verwijderen en vervangen

DuraSleeve-inserts kunnen snel geüpdatet worden door een nieuwe insert in de drager te schuiven zodat de andere eruit geduwd wordt. Dankzij deze flexibiliteit is DuraSleeve een uitermate efficiënte oplossing voor de identificatie van elektrische panelen die frequent geüpdatet worden en een nieuwe bestemming krijgen. Met DuraSleeve verliest u geen tijd met het verwijderen van labels of krimpkousen die niet langer actueel zijn. Daarenboven kunnen professionele onderhoudstechnici de DuraSleeve-drager verschuiven langsheen de kabel waarop die was aangebracht, wat een betere zichtbaarheid en manoeuvreerbaarheid oplevert bij het onderhouden of updaten van elektrische panelen.

Identificeer kleine hoeveelheden zonder verspilling

De meeste printoplossingen voor verharde identificatiematerialen leggen gebruikers een minimaal volume op. Dat leidt tot verspilling wanneer zij slechts enkele kabels moeten identificeren of de identificatie moeten updaten. Met de vervangbare en bedrukbare DuraSleeve-inserts is er geen sprake van verspilling, want de bedrukbare batches variëren van één insert tot honderden.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.