Label 8 PCR-buisjes tegelijkertijd

Met het B-492-label voor PCR-buisjes, kunnen tot 8 PCR-buisjes tegelijkertijd worden gelabeld. Het label voor PCR-buisjes is nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt. Net zoals u! Het is bestand tegen diverse chemicaliën en kan gemakkelijk in het laboratorium worden geprint met een labelprinter van Brady.

Bespaar tijd

In plaats van elk PCR-buisje afzonderlijk te labelen, kunnen tot 8 PCR-buisjes tegelijkertijd geïdentificeerd worden. Het B-492-label voor PCR-buisjes bevat 8 kleinere, geperforeerde labels op een enkele labelstrip. De zelfklevende strip kan op 8 PCR-buisjes in een rek worden aangebracht en daarna gemakkelijk in aparte labels worden gescheurd dankzij de perforaties.

Betrouwbare identificatie

Het B-492-label voor PCR-buisjes is gemaakt van polyester en bestand tegen de chemicaliën die vaak in laboratoria worden gebruikt, zoals DMSO, xyleen en ethanol, evenals lage en hoge temperaturen. De speciale kleefstof zorgt ervoor dat het label op de gebogen PCR-buisjes blijft kleven en niet loskomt, zelfs wanneer deze worden opgeslagen in vloeibare stikstof. Wanneer het label met een labelprinter van Brady wordt geprint, zal de bedrukking niet vervagen of uitlopen en leesbaar blijven tijdens de verwerking om een betrouwbare tracering van stalen mogelijk te maken.

Ontwerpen en printen in het laboratorium

Het label voor PCR-buisjes kan ontworpen worden met Brady Workstation-apps en voorzien worden van een barcode, symbool, serienummer of andere identificatie. De Brady Workstation Basisontwerp Suite is gratis verkrijgbaar en geschikt voor een aantal toepassingen. De meer geavanceerde apps bieden de mogelijkheid om het printen van labels te koppelen aan het LIMS-systeem van het laboratorium en hebben een gratis proefversie van 30 dagen. Zodra het label ontworpen is, kunt u het afdrukken op een labelprinter van Brady en op 8 PCR-buisjes tegelijkertijd aanbrengen.