Identificeer voorwerpen buiten tot 12 jaar lang

Offerte aanvragen Vraag een staal aan

Het meest robuuste label voor buitengebruik op de markt is bestand tegen uv-licht, weersomstandigheden, vloeistoffen en wrijving. Het zorgt ervoor dat buitenapparatuur, voertuigen, componenten en installaties tot 12 jaar* lang duidelijk geïdentificeerd blijven. Het is verkrijgbaar in wit, geel, zwart en zilver voor een groot aantal buitentoepassingen.

Identificeer voorwerpen buiten tot 12 jaar lang

b8591colours

Levensduur tot 12 jaar

Vele identificatieoplossingen voor buitengebruik vervagen, krimpen, barsten of vallen af na enkele jaren, waardoor ze onleesbaar worden en hun nut verliezen. Brady's halogeenvrije en bijzonder duurzame identificatielabel voor buitengebruik blijft in moeilijke buitenomstandigheden tot 12 jaar* kleven en duidelijk leesbaar. Het label is uitermate weersbestendig en heeft zelfs geen overlaminaat nodig om zijn opdruk te beschermen.

Duidelijke en duurzame identificatie verbetert het efficiënte gebruik van apparatuur, componenten, voertuigen, gereedschappen en installaties, en moet niet vaak vervangen worden.

B-8591 Roof Top Label

Talrijke buitentoepassingen

Het meest robuuste identificatielabel voor buitengebruik is beschikbaar met een zwarte print op een gele, zilveren of witte achtergrond en met een witte print op een zwarte achtergrond. Het is de ideale oplossing om buitenapparatuur te identificeren en te voorzien van barcodes:

 • zonnepanelen
 • voertuigen
 • apparatuur
 • installaties
 • lichtmasten
 • verkoopautomaten buiten
 • airconditioningunits op daken
 • buitendeuren en -trappen
 • elektriciteitskasten
 • In sectoren met buitenactiviteiten of -producten, zoals de telecom, bouw of elektrische sector, verhoogt het label de efficiëntie dankzij duidelijke identificatie en communicatie.

  BBP12 with Laptop connection

  Eenvoudig te creëren en aan te brengen

  Het meest robuuste identificatielabel voor buitengebruik kan ter plaatse geprint worden met de BBP11, BBP12 of BradyPrinter i7100 van Brady. Bij gebruik in combinatie met labelingsoftware, worden er verschillende barcode- en serialisatieopties beschikbaar voor on-site printing. Aangezien het label zelfklevend is en geen overlaminaat nodig heeft, is het makkelijk te printen en aan te brengen.

  Het meest robuuste weersbestendige label voor buitengebruik B-8591, behoort tot de Brady Workhorse™ Series.


  * Prestatiegegevens bij buitengebruik zijn gebaseerd op testresultaten van versnelde verouderingstests volgens ASTM G155, cyclus 1 en vormen geen garantie. De werkelijke levensduur bij buitengebruik van het product is afhankelijk van de door de gebruiker gehanteerde definitie van falen, bepaalde klimatologische omstandigheden, vervuiling en de positionering van het label. Raadpleeg de technische fiche via www.bradyeurope.com/tds voor meer informatie en garantievoorwaarden.