HandySorb is een handig hulpmiddel voor het opruimen van gemorste vloeistoffen in diverse werkomgevingen. De HandySorb-mop heeft een uitschuifbare steel en gebruikt speciale doeken om gemorste vloeistoffen op een veilige, uiterst efficiënte en eenvoudige manier op te ruimen.

Veilig opruimen van gemorste vloeistoffen

HandySorb werkt met smeltspin polypropyleen doeken en kussens die inert zijn en niet reageren met de gemorste vloeistof. Met behulp van het "quick-release"-systeem kunt u vloeistoffen opruimen zonder dat u de vloeistoffen hoeft aan te raken. Indien nodig zorgt de uitschuifbare steel voor een veilige afstand bij het opruimen van de gemorste vloeistof.

Gebruiksvriendelijk

De HandySorb-mop is handig in gebruik en ergonomischer dan wanneer u enkel doeken of granulaten gebruikt. Met de eenvoudig vast te klikken HandySorb-doeken hoeft u minder te bukken, voorover te buigen of te knielen om gemorste vloeistoffen op te ruimen. Wanneer de HandySorb-steel volledig is uitgeschoven, heeft u een bereik van 1,83 meter, ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Uiterst efficiënt

De doeken gebruikt met de HandySorb kunnen gemorste vloeistoffen in enkele seconden absorberen. Elke doek absorbeert tot 25 keer zijn gewicht aan gemorste vloeistoffen en beperkt zo de hoeveelheid afval en kosten. Dit maakt van de HandySorb een uiterst efficiënt hulpmiddel voor het opruimen van gemorste vloeistoffen in elke industrie.