SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Verhoog de uptime van datacenters

Test onze labels

Onze labels zijn ontworpen om alle kabels, componenten en rekken in datacenters betrouwbaar te identificeren. Dat maakt de foutopsporing efficiënter en zorgt voor een betere naleving van de vereisten in Service Level Agreements met webshops, bedrijven en overheden.

Efficiënte foutopsporing

Proberen te bepalen welke kabel moet worden losgekoppeld en vervangen of opnieuw aangesloten kan een hele uitdaging zijn in datacenters. Het is te vergelijken met het vinden van een speld in een hooiberg: een tijdrovende en zenuwslopende uitdaging, vooral wanneer belangrijke toepassingen zijn uitgevallen en overeengekomen serviceniveaus in het gedrang komen. Stel u voor dat iemand de verkeerde kabel loskoppelt en nog meer servers uitvallen. Om dit te voorkomen, biedt Brady betrouwbare identificatieoplossingen aan waarmee technici in datacenters snel de juiste kabel kunnen vinden.

Eenmaal labelen

Onze betrouwbare labels voor gebogen en vlakke oppervlakken blijven kleven op elke kabel en component. Dit vergemakkelijkt de identificatie voor een snelle foutopsporing om downtime te vermijden. We bieden labels aan in elk formaat en elke vorm voor de identificatie van rekken, servers, componenten, STP-, UTP- en coaxkabels. Daarnaast biedt Brady ook vlaglabels aan die zijn ontworpen voor minimaal contact met de glasvezelkabel en een zo groot mogelijke ruimte voor identificatiegegevens.

Gemakkelijk ontwerpen en printen

Brady Workstation  biedt een uitgebreid aantal labelontwerpmogelijkheden voor vrijwel elke identificatiebehoefte in datacenters. Labels voor kabels, componenten en rekken en zelfs sitepictogrammen en -identificatie kunnen in slechts enkele stappen worden ontworpen. Ontwerpen kunnen ter plaatse worden geprint met een  Brady-labelprinter zodat het nieuwe label meteen kan worden aangebracht.

Overal ter wereld

Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid met onze eigen kantoren en een uitgebreid netwerk van ervaren Brady-distributeurs, bieden we over de hele wereld lokale verkoop, levering en technische ondersteuning  aan. Hierdoor kunnen organisaties gemakkelijk best practices voor identificatie kopiëren, ongeacht waar datacenters zich bevinden.

Nieuws

B427 Rotating Label

Draaibaar label om sneller kabelfouten op te sporen

Met ons draaibare label (B-427) kunnen gebruikers een kabellabel gemakkelijk draaien om de bedrukking leesbaar te maken vanuit elke hoek. Zo kunnen fouten sneller worden opgespoord en verhoogt de efficiëntie.

>> Lees meer

Verhoog de uptime van datacenters