Brady Industry Expertise

Lucht en ruimtevaartindustrie en Defensie

In de lucht- en ruimtevaartindustrie en defensie draagt maximale betrouwbaarheid in de identificatie van draden en componenten bij aan de optimale inzet van voertuigen en hun uitrusting.

Auto industrie

Het is een hele uitdaging om de miljoenen componenten te traceren en te identificeren die dagelijks wereldwijd worden geproduceerd, vervoerd en geassembleerd in nieuwe auto's. Brady biedt wereldwijd beschikbare en volledig geautomatiseerde identificatieoplossingen die een grotere productie en verhoogde kwaliteit mogelijk maken.

Petrochemie

Brady is een internationale partner waarop u kunt vertrouwen voor veiligheids- en identificatieproducten, -diensten en ondersteuning. We helpen u initiatieven op vlak van procesveiligheid en operational excellence te stimuleren en ondersteunen, zodat u op een veilige en milieuvriendelijke manier kwalitatieve producten kunt produceren tegen een competitieve prijs.

Data en telecomindustrie

In de data- en telecomindustrie zijn snelheid en recuperatie van gegevens twee cruciale aspecten tijdens incidenten. Brady biedt eenvoudig te implementeren oplossingen met maximale duurzaamheid en leesbaarheid voor alle identificatie-uitdagingen in de data- en telecomindustrie.

Elektrische industrie

Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijke factoren om rendabel te werken in deze snel evoluerende en veeleisende professionele omgeving.

Voedings en Drankenindustrie

De regelgeving op het gebied van voedselveiligheid heeft de voedings- en drankenindustrie er vaak van weerhouden om lean- en veiligheidssignalisatie te gebruiken in productievestigingen, met een hoger aantal arbeidsongevallen tot gevolg. Vandaag bieden de ToughWash™-producten van Brady nieuwe mogelijkheden om zowel de voedselveiligheid als de veiligheid van werknemers te verhogen.

Laboratoriumindustrie

De identificatieoplossingen van Brady verzekeren de traceerbaarheid van uw stalen met labels die levenslang intact zijn. Ook na opwarming of invriezing blijven onze speciaal ontwikkelde labels voor laboratoria altijd aanwezig en leesbaar.


Transport industrie

In voertuigen die veel personen vervoeren moet elk identificerend label, elke merker en elke tag bestand zijn tegen agressieve vloeistoffen zoals diesel, zonder daarbij zichtbaarheid of leesbaarheid te verliezen. Daarbovenop creëren grote operationele temperatuurverschillen nood aan uitermate bestendige producten voor de identificatie van kabels en componenten.

Verwerkingsindustrie

Brady is wereldleider in oplossingen voor veiligheid en conformiteit op de werkplaats. Of u nu werkzaam bent in de mijnbouw, de olie- en gasproductie, de voedingssector of de chemische procesindustrie, Brady heeft oplossingen om uw personeel te beschermen en uw bedrijf conform te laten werken.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.