LOTO services

LOTO services

Informatiebeheer is een van de grootste uitdagingen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen. Talloze veiligheidsdocumenten en -procedures moeten regelmatig worden geactualiseerd en nagekeken. Anders raken toegangsprocedures voor besloten ruimtes, Lockout/Tagout-procedures en -richtlijnen al snel achterhaald.

Om ervoor te zorgen dat veiligheidsprocedures productief en actueel blijven, biedt Brady services en software aan die helpen bij het visualiseren en beheren van veiligheidsprocedures, zelfs in meerdere bedrijfslocaties.


Complete Lockout/Tagout-service

De complete Lockout/Tagout-service biedt uitgebreide ondersteuning aan bedrijven die Lockout/Tagout willen implementeren. Deze service is afgestemd op de specifieke noden en vereisten van uw bedrijf en helpt niet alleen bij de creatie van procedures, maar ondersteunt u van a tot z, van de pre-audit tot de implementatie. De complete Lockout/Tagout-service omvat:

LOTO services       
  • audit van procedures
  • creatie van procedures
  • communicatie van procedures
  • aanbrengen van tags voor energiebronnen
  • opleiding in procedures
  • opleiding in LINK360
  • schaduwborden

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.