LINK360 Software

Visualiseer en beheer uw veiligheidsprocedures

Informatiebeheer is een van de grootste uitdagingen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen. Er zijn Lockout/Tagout-procedures, toegangsprocedures voor besloten ruimten, onderhoudsschema's en andere belangrijke documenten die regelmatig geactualiseerd en nagekeken moeten worden.

Brady biedt consultancy op maat om de veiligheid van uw werknemers te verhogen, net als de productiviteit en de betrouwbaarheid van uw machines, zowel vandaag als in de toekomst.

De Link360™ software is de eerste software die u een volledig overzicht geeft van de activiteiten in verband met het creëren, nakijken en actualiseren van visuele informatie.

>> Ontvang de LINK360 brochure

Link360 logoGratis proefversie van 30 dagen

LINK360

Met de Link360-software kunnen gebruikers visueel instructieve veiligheidsprocedures creëren, op grote schaal uitrollen, updaten en valideren. De software biedt een eenvoudige manier om veiligheidsprocedures op meerdere sites up-to-date, conform en duurzaam te houden.

  • Duidelijke en gemakkelijk te volgen, visueel instructieve veiligheidsprocedures.
  • Gestandaardiseerde en goedgekeurde veiligheidsprocedures snel implementeren en op grote schaal uitrollen in meerdere vestigingen.

Uw veiligheidsprocedures eenvoudig beheren!

Smart Lockout App

De Smart Lockout App stuurt de recentste goedgekeurde en relevante Lockout/Tagout-procedures van LINK360 naar de smartphones van medewerkers die instaan voor het onderhoud van specifieke machines. Via hun smartphone ontvangen de onderhoudsmedewerkers telkens een vergrendelingsinstructie die ze moeten voltooien voordat ze kunnen doorgaan naar de volgende stap. De Smart Lockout App kan een rapport naar LINK360 sturen om te bevestigen dat alle stappen van de vergrendelingsprocedure werden voltooid.

Voer procedures op een eenvoudige manier uit met een smartphone. Ontdek de Smart Lockout App!

Get it on Google PlayDownload on the App Store
Ontdek onze complete Lockout/Tagout-oplossing.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.