Identificatieoplossingen voor Laboratoria

Geautomatiseerde identificatie van laboratoriumstalen

Lab Sticky Situations Automated labelling banner

Wordt u geconfronteerd met een toenemend aantal stalen? Zijn uw huidige methodes voor de identificatie en tracering van stalen niet langer geschikt voor dergelijke grote hoeveelheden? Door de identificatie van stalen te automatiseren, kunnen laboratoria met grote hoeveelheden stalen veel tijd besparen. Die tijd kunnen ze besteden aan onderzoek. Laboratoria moeten steeds meer stalen identificeren. Automatiseer de identificatie van hun stalen met behulp van een oplossing geïntegreerd met hun LIMS-systeem.

Integreren met LIMS

Om de identificatie van stalen te automatiseren, moet de labelingsoftware voor laboratoria geïntegreerd worden met het LIMS (Laboratory Information Management System). Op deze manier kunnen laboratoriummedewerkers specifieke informatie over stalen uit het LIMS gemakkelijk overdragen naar een klein label. Zodra de configuratie voltooid is, kunnen ze in enkele seconden de nodige identificatielabels printen voor de stalen die ze ontvangen in het laboratorium.

Gebruik een gespecialiseerde labelprinter

Gebruik een kleine labelprinter, zoals de BBP™12-labelprinter, om ter plaatse labels te printen. De BBP12 kan op een Windows®-computer worden aangesloten en gebruikt speciaal samengestelde inkten die bestand zijn tegen de chemicaliën die gebruikt worden bij kleuringsprocessen, en tegen de extreem lage temperaturen tijdens de opslag in vloeibare stikstof. Met een gespecialiseerde labelprinter kunt u kwaliteitslabels printen voor de identificatie van stalen tijdens de opslag en verwerking.

Gebruik gespecialiseerde labels voor stalen

Gespecialiseerde labels voor stalen blijven intact en blijven kleven, zelfs bij blootstelling aan chemicaliën of extreme temperaturen. Voor het opzetten van een snel, geautomatiseerd en kwalitatief proces voor de identificatie van stalen zijn gespecialiseerde labels voor stalen even belangrijk als een geschikte labelprinter of een met LIMS geïntegreerde labelingsoftware.

Download "Vijf stappen naar geautomatiseerde identificatie van stalen".

5 Steps to Automated Sample Identification

Download de Brady Gids


Op zoek naar Labels die u nooit in de steek laten ?

All lab samples labelled for life


Duurzame identificatie voor Laboratoriumstalen

Laboratoriumstalen worden vaak blootgesteld aan extreme omstandigheden. Ze worden bewaard in vriezers en vloeibare stikstof, blootgesteld aan agressieve chemicaliën, en hun houders worden opgewarmd in heetwaterbaden. Voor de identificatie van stalen ontwikkelde Brady labels die bestand zijn tegen deze extreme omstandigheden. Download onze nieuwe identificatiegids voor stalen!

De laboratoriumlabels van Brady

  • Kunnen gemakkelijk ter plaatse en op aanvraag worden bedrukt.
  • Kunnen worden aangepast aan en bevestigd op elk soort staal.
  • Blijven kleven tijdens de opslag en verwerking van stalen.
  • Blijven leesbaar bij blootstelling aan chemicaliën.

Gebruik een labelprinter van Brady om de duurzaamheid van uw laboratoriumlabels te maximaliseren. Dankzij de LabelMark™ 6-labelsoftware kunt u laboratoriumlabels maken in slechts drie eenvoudige stappen!

Lees meer over onze oplossingen voor de duurzame identificatie van laboratoriumstalen in onze identificatiegids voor stalen "Nooit meer een staal verliezen".


Nooit meer een staal verliezen

Download de Brady Gids

Vertrouw op printers waar pennen falen !

Bekijk zeker ook de BMP21-LAB, onze nieuwste draagbare lab labelprinter.


Bewezen identificatieoplossingen voor wetenschappelijke laboratoria


Cryopreservation

Sample Prep & Testing

Histopathology

Lab Automation

Lab Cryopreservation

Lab Sample Prep & Testing

Lab Histopathology

Laboratory Automation

Indien u meer informatie wenst ...