Versterk voedsel- en medewerkersveiligheid

Versterk voedsel- en medewerkersveiligheid

De regelgeving op het gebied van voedselveiligheid heeft de voedings- en drankenindustrie er vaak van weerhouden om lean- en veiligheidssignalisatie te gebruiken in productievestigingen, met een hoger aantal arbeidsongevallen tot gevolg. Vandaag bieden de ToughWash™-producten van Brady nieuwe mogelijkheden om zowel de voedselveiligheid als de veiligheid van werknemers te verhogen.
 
De ToughWash-identificatieoplossingen van Brady zijn bestand tegen de agressieve reinigingsprocessen die nodig zijn om te voldoen aan de hygiënevereisten in de voedings- en drankenindustrie. Ze kunnen gebruikt worden voor de communicatie van belangrijke berichten op de werkvloer die:

  • de conformiteit met hygiëneprocedures verbeteren
  • de veiligheid op de werkplek verbeteren
  • de efficiëntie van workflows verbeteren

Download de brochure

Brochure "Oplossingen voor de voedselverwerkende industrie"

In onze brochure “Oplossingen voor de voedselverwerkende industrie” vindt u voorbeelden van hoe u de conformiteit, veiligheid op de werkplek en workflows kunt verbeteren.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.