ToughWash Series

De labels uit de ToughWash™ Series zijn bestand tegen de agressieve reinigingsprocessen in de voedings- en drankenindustrie.
 
Ze zijn verkrijgbaar in twee materialen: B-855 (ToughWash™-materiaal bestand tegen agressieve reinigingsprocessen) en B-854 (ToughWash™ metaaldetecteerbaar materiaal bestand tegen agressieve reinigingsprocessen). Deze materialen werden gecreëerd voor het aanbrengen van visuele communicatie in de voedselverwerkende en drankenindustrie.
 
De ToughWash-materialen werden ontwikkeld om:

  • Bestand te zijn tegen de agressieve reinigingsprocessen, typisch voor de voedings- en drankenindustrie.
  • Zich stevig vast te hechten aan de meest voorkomende ondergronden (zoals bijvoorbeeld roestvrij staal) zonder dat de labelrand loskomt en zonder risico op afschilferen.
  • Een sterke printduurzaamheid te behouden bij gebruik in combinatie met de thermische transfert printlinten van Brady.
  • B-854 werd ontworpen om te worden herkend door de metaaldetectiesystemen in de voedings- en drankenindustrie.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.