Transport industrie

De labelmaterialen van Brady voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften

In de sector van het massavervoer moet elk identificerend label, elke merker en elke tag bestand zijn tegen agressieve vloeistoffen zoals diesel, zonder daarbij aan zichtbaarheid of leesbaarheid te verliezen. Daarbovenop creëren grote operationele temperatuurverschillen nood aan uitermate bestendige producten voor de identificatie van kabels en componenten.

Brady ontwikkelt performante identificatieoplossingen op maat die volledig beantwoorden aan de vereisten van het massavervoer. De producten van Brady worden grondig getest zodat ze voldoen aan de vereisten en specificaties van de constructeurs. Brady zorgt ervoor dat identificatielabels en veiligheidspictogrammen hun maximale rol kunnen spelen in veiligheidsmaatregelen door ze bestand te maken tegen agressieve vloeistoffen en temperatuurverschillen.

Brady is toegewijd aan de identificatienoden van het massavervoer. Teams volgen continu de laatste ontwikkelingen om zo altijd de meest complete oplossingen te kunnen aanbieden. Oplossingen omvatten gebruiksvriendelijke draagbare labelprinters en benchtopprinters voor grotere volumes, ondersteund door gebruiksvriendelijke Brady Software en applicaties. Zo kunt u ongeëvenaarde en duurzame identificatieoplossingen creëren die bestand zijn tegen agressieve vloeistoffen en extreme temperaturen.

Brady Products

Brady Product Overview
Productoverzicht

Brady Corporation is wereldleider in het ontwikkelen en maken van producten voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en eigendommen. In ons ruim productenaanbod vindt u beslist een totaaloplossing die voldoet aan al uw identificatienoden, waar u ook gevestigd bent.