Signalisatie voor een efficiënte turnaround

Technici in bedrijven moeten vaak hun weg zoeken in een wirwar van leidingen en instrumenten, en kunnen enkel vertrouwen op hun opleiding en ervaring om te weten waar ze moeten zijn. Om de steeds evoluerende chemische, olie- en gasbedrijven (COG) overzichtelijker te maken, biedt Brady duurzame signalisatieoplossingen aan voor een efficiëntere turnaround.

Talloze toepassingen
De duurzame signalisatie van Brady kan technici in chemische, olie- en gasbedrijven op verschillende manieren ondersteunen:

Markering van meetinstrumenten
Identificatie van smeerpunten
Leidingmarkering
Lockout/Tagout
Markering van vloeistofniveaus
Checklists en procedures
Conditiemonitoring
Identificatie van de positie van kranen, hendels en schakelaars
Identificatie van vervangonderdelen
Identificatie van apparatuur en componenten

Ter plaatse printen
De duurzame pictogrammen van Brady zijn bestand tegen uv-licht, weersomstandigheden, extreme temperaturen en chemicaliën. Ze kunnen ter plaatse worden bedrukt met behulp van een Brady-printer en vooraf gedefinieerde sjablonen.

 BBP™33-pictogram- en labelprinter: geschikt voor een groot aantal identificatietoepassingen in de chemische, olie- en gasindustrie. Ideaal bij een turnaround!
• BBP™85-labelprinter: print grote pictogrammen die vereist zijn om operationele vergissingen te voorkomen. Bijzonder geschikt voor programma's ter verbetering van de operationele efficiëntie!

Download de ‘Equipment visuals for process operations’ whitepaper

Verbeter de werking, het onderhoud en de betrouwbaarheid van uw bedrijf met duurzame signalisatie. Meer informatie hierover vindt u in onze whitepaper "Visuele apparatuurmarkering in de procesindustrie".

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.