Petrochemische industrie

Gevaarlijke apparatuur, bedrijfskritische processen en apparatuurintensieve activiteiten zijn slechts enkele van de uitdagingen en veiligheidsrisico's waarmee de petrochemische industrie vandaag de dag geconfronteerd wordt. Of u nu deel uitmaakt van een bedrijf in de chemische industrie, een petroleumraffinaderij, booreiland of tankterminal, het is essentieel ervoor te zorgen dat de werkomgeving te allen tijde veilig, conform en visueel leerzaam is. 

Brady is een internationale partner waarop u kunt vertrouwen voor veiligheids- en identificatieproducten, -diensten en ondersteuning. We helpen u initiatieven op vlak van procesveiligheid en operational excellence te stimuleren en ondersteunen, zodat u op een veilige en milieuvriendelijke manier kwalitatieve producten kunt produceren tegen een competitieve prijs.

Als leverancier van totaaloplossingen hebben we alles wat u nodig heeft voor de visuele betrouwbaarheid van uw apparatuur, gevarencommunicatie (ISO 7010 en CLP/GHS), veiligheid van onderhoud, elektrische veiligheid, preventie van uitglijden, struikelen en vallen en andere belangrijke veiligheidskwesties. Ons productassortiment omvat naast veiligheidspictogrammen en labelingsystemen ook leidingmerkers, absorptiemiddelen, lockout/tagout, statusmarkeringsproducten en identificatieproducten voor lean manufacturing.