Lucht- en ruimtevaartindustrie en Defensie

Maximale betrouwbaarheid in component- en draadidentificatie

In de lucht- en ruimtevaartindustrie en defensie draagt betrouwbare identificatie van draden en componenten  bij aan de optimale inzet van voertuigen en hun uitrusting. De identificatielabels en tags zijn bestand tegen extreme hitte en koude, alsook tegen veeleisende omgevingen, zonder dat ze daarbij enig prestatieverlies lijden. De topkwaliteit van de identificatielabels en tags van Brady helpt de onderhoudstijd tot een minimum te beperken.

In de jaren 40 verrichtte Brady pionierswerk op het vlak van voorbedrukte draadmarkeringen voor vliegtuigen. Sindsdien heeft Brady zijn kennis en expertise verder uitgebreid via ervaringen in de praktijk en nauwe contacten met de belangrijkste bedrijven in de industrie. Daarom voldoen de labels van Brady aan de meest erkende en geavanceerde industrienormen. Brady gebruikt zijn expertise om permanente oplossingen te vinden voor uw uitdagingen op het vlak van component- en draadidentificatie, zodat u zich volledig kunt toespitsen op andere uitdagingen.

Brady is toegewijd aan de identificatienoden van de lucht- en ruimtevaartindustrie en defensie. Onze teams volgen continu de laatste ontwikkelingen om zo altijd de meest complete oplossingen te kunnen aanbieden. Deze oplossingen omvatten gebruiksvriendelijke draagbare labelprinters en benchtopprinters voor grote volumes, ondersteund door gebruiksvriendelijke labelingsoftware. Zo kunt u razendsnel identificatieoplossingen creëren, ongeacht de uitdagingen die de omgeving stelt.

Brady Products

Brady Product Overview
Productoverzicht

Brady Corporation is wereldleider in het ontwikkelen en maken van producten voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en eigendommen. In ons ruim productenaanbod vindt u beslist een totaaloplossing die voldoet aan al uw identificatienoden, waar u ook gevestigd bent.