Labels voor vloeibare stikstof

Labels voor vloeibare stikstof en bevroren oppervlakken

Labels voor vloeibare stikstof en bevroren oppervlakken garanderen geprinte tekst of barcodes van hoge kwaliteit die steeds perfect leesbaar blijven, ook na opslag bij bijzonder lage temperaturen

U hoeft niet langer te veronderstellen of af te leiden wat er op een label geschreven staat. Dankzij de duurzame materialen van Brady, die specifiek ontworpen zijn voor gebruik bij opslag in vloeibare stikstof, verloopt het traceren van stalen nu veel makkelijker dan voorheen. De labels zijn enorm sterk, waardoor ze ook bestand zijn tegen de extreme hitte die in een autoclaaf wordt gegenereerd.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.