Labels voor vloeibare stikstof

Labels voor vloeibare stikstof en bevroren oppervlakken

Labels voor vloeibare stikstof en bevroren oppervlakken garanderen geprinte tekst of barcodes van hoge kwaliteit die steeds perfect leesbaar blijven, ook na opslag bij bijzonder lage temperaturen

U hoeft niet langer te veronderstellen of af te leiden wat er op een label geschreven staat. Dankzij de duurzame materialen van Brady, die specifiek ontworpen zijn voor gebruik bij opslag in vloeibare stikstof, verloopt het traceren van stalen nu veel makkelijker dan voorheen. De labels zijn enorm sterk, waardoor ze ook bestand zijn tegen de extreme hitte die in een autoclaaf wordt gegenereerd.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.