Identificatie van weefselcassettes

Identificatie van weefselcassettes

Het BSP31-labelbevestigingssysteem voor weefselcassettes is een unieke oplossing voor histologie- en anatomische pathologielaboratoria. Dit systeem bevestigt op mechanische wijze een zelfklevend label aan een weefselcassette, vooraleer het weefselverwerkingsproces van start gaat. Het label wordt stevig gefixeerd om identificatie te verzekeren tijdens het ganse verwerkingsproces of bij langdurige opslag.

De B-482-labels zijn bijzonder goed bestand tegen procesvloeistoffen en werden specifiek ontworpen voor de identificatie van weefselcassettes. De perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote laboratoria, alsook als back-upsysteem in grotere laboratoria.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.