Identificatie van flacons en buisjes

Identificatie van flacons en buisjes

De labels voor flacons en buisjes die Brady aanbiedt, zijn ontworpen voor het traceren van stalen op korte tot middellange termijn, ongeacht de capaciteit of het type flacon of flesjes, of het nu conisch, centrifugaal, van glas of van plastic is. 

Het "low-profile"-label verzekert een probleemloos verloop bij het verzamelen en analyseren van de stalen. Dankzij het transparante venster is het staal uitstekend te monitoren. De labels van Brady zijn bestand tegen xyleen, alcohol, ethanol en DMSO en garanderen een duidelijk leesbare identificatie van het staal.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.