Automatische identificatie

100% traceerbaarheid en automatische identificatie

Het automatisch aanbrengen van uw identificatie gaat niet alleen snel en efficiënt, het vermindert ook de kans op menselijke fouten (poka-yoke) en vult uw geautomatiseerde inspectiesystemen aan. De geautomatiseerde identificatieoplossingen van Brady verzekeren 100% traceerbaarheid en consistente kwaliteit.

Productoverzicht

Automatic Label Finder Feeder
ALF14-labelfeeder
De ALF14-labelfeeder is een betaalbare labelingautomatiseringsoplossing die bovendien snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Labels worden behandeld zoals elke andere component en aangebracht met de nauwkeurigheid van uw pick-and-place machine. Zijn compacte en duurzame design maakt de labelfeeder heel flexibel en eenvoudig, waardoor automatische traceerbaarheid voor iedereen toegankelijk wordt.

A8500 80
BradyPrinter A8500 Labelprinter-applicator
De BradyPrinter A8500 Labelprinter-applicator automatiseert de labeling van printplaten op een betrouwbare manier voor complete traceerbaarheid. Hij print en brengt consistent kleine polyimidelabels aan die bestand zijn tegen het volledige productieproces van printplaten.
Thermische transfertprinters
Brady biedt een uitgebreid gamma printers voor grote en kleine volumes aan. Onze printers kunnen met verschillende media werken en bieden resoluties van 200 dpi tot 600 dpi. De experts van Brady helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte thermische transfertprinter voor uw behoeften.

Gegevensverzameling
Afhankelijk van uw toepassing heeft u draagbare, vaste of draadloze netwerkapparatuur nodig om gegevens te verzamelen. De experts van Brady kunnen uw exacte noden identificeren en de beste oplossing zoeken voor gegevensverzameling in uw specifieke productieomgeving. Samen met u bepalen ze de beste configuratie voor uw toepassing.
Automatiseringssoftware
De geautomatiseerde identificatieoplossingen van Brady kunnen aangestuurd worden via uw eigen ERP-systeem. Dankzij een geïntegreerde en volledig geautomatiseerde identificatie kunnen componenten snel worden getraceerd. Brady biedt softwarepakketten aan voor uw geautomatiseerde identificatie oplossing.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.